Gemeente Zwolle

Laatste kans om mee te dingen naar Zwolse Onderwijsprijs 2008

Datum uitgave Wijzerbericht: 04/15/2008

Zwolse scholen kunnen nog tot 18 april 2008 meedoen aan de Zwolse Onderwijs Innovatieprijs! De prijs die u de kans biedt uw inspirerende, creatieve en originele onderwijsideeën met de rest van Zwolle, en misschien wel van Nederland, te delen!

Het idee

Het hoeft niet te gaan om gloednieuwe of nog in te voeren ideeën, alle ideeën die voldoen aan de criteria dingen mee naar de prijs. Dus zijn er op uw school innovatieve ideeën, die ook nog aansluiten bij het thema ´gezond leren? Wat doe jij er mee?`, aarzel dan niet en meld u aan.

Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en kent de nominaties toe. Tijdens de slotbijeenkomst krijgen de genomineerden de gelegenheid een presentatie te houden over het aangemelde project. Op basis van de presentatie bepaalt de jury de uiteindelijke winnaar. Ook is er een publieksprijs.

Het idee achter de prijs is dat het onderwijs in Zwolle de moeite waard is en het verdient om in de schijnwerpers te worden gezet! Simpelweg omdat Zwolle een stad is waar onderwijs (in alle sectoren) hoog staat genoteerd en wordt gewaardeerd. De gemeente wil daarom graag het onderwijsveld, de docenten, leerlingen en studenten (blijven) stimuleren om met inspirerende, creatieve en originele onderwijsideeën te komen.

Doe mee!

U kunt uw ideeën tot en met vrijdag 18 april 2008 indienen bij de gemeente Zwolle, afdeling Onderwijs, ter attentie van projectleider Marjan Kamp, postbus 10007, 8000 GA Zwolle of per email: m.kamp@zwolle.nl. De finale vindt eind mei 2008 plaats. Dan wordt duidelijk of uw school de Zwolse Onderwijsprijs in ontvangst mag nemen! Als u wint, doet u ook mee aan de Nationale Onderwijsprijs.

Meer informatie?

Voor meer informatie, de voorwaarden en aanmelding kunt u kijken op www.onderwijsprijszwolle.nl (zie link onderaan deze pagina) of bellen met de projectleider, doorkiesnummer (038) 498 21 10 (maandag t/m donderdag).