AutoRai

Nieuwe SEAT Ibiza in speciale jewel box âon tourâ

(4/15/2008)
SEAT presenteerde onlangs de allereerste fotoâs van de compleet nieuwe SEAT Ibiza. De internationale persintroductie van de nieuwe Ibiza staat voor mei op de rol, maar nu al is SEAT gestart met een omvangrijke previewcampagne. Ruim een maand lang gaat de SEAT Ibiza 2008 in een exclusieve âjewel boxâ op tournee door Europa.

Drie trucks, alle voorzien van een doorzichtige box waarin SEATâs vierde generatie Ibiza schittert, bezoeken de belangrijkste steden op het continent om de nieuwe Ibiza nu alvast aan Europa voor te stellen. Van 18 t/m 23 april doet SEATâs nieuwste telg ook Nederland aan.

Vijf weken lang gaat de nieuwe SEAT Ibiza âon tourâ om potentiële Europese kopers voorafgaand aan de officiële verkoopstart al een korte blik te gunnen op zijn aantrekkelijke, nieuwe looks. Op 2 april jl. is de campagne in Spanje afgetrapt en tot en met 6 mei zullen drie trucks, voorzien van een unieke, doorzichtige jewel box met daarin de nieuwe SEAT Ibiza, gezamenlijk zoân 90.000 kilometer afleggen om de inwoners van de belangrijkste Europese steden op te warmen voor de komst van de vierde generatie van de populaire Ibiza.

Juweeltje
De mobiele jewel boxes van SEAT, die speciaal voor deze campagne ontworpen zijn, vormen een echte eyecatcher op de weg. De drie zwarte SEAT-trucks zijn uitgerust met een doorzichtige box met sfeervolle verlichting waarin de nieuwe Ibiza schittert als een prachtig, rood juweel.

SEAT Ibiza preview tijdens Armin Only 2008
35 dagen lang rijden de drie jewel boxes door Europa, waarbij ze een groot aantal Europese steden en diverse grote evenementen zullen aandoen. Van 18 t/m 23 april maakt de nieuwe SEAT Ibiza als onderdeel van de promotietour ook in Nederland zijn opwachting, onder andere in Utrecht, Amsterdam, Groningen en Maastricht en tal van steden op de route tussen deze grote plaatsen. Op zaterdag 19 april staat de mobiele jewel box van SEAT bovendien bij de Jaarbeurs in Utrecht, waar âs werelds beste DJ Armin van Buuren âs avonds tijdens Armin Only een spetterend optreden verzorgt. 17.000 fans die het uitverkochte concert zullen bezoeken, komen daar oog in oog te staan met de nieuwe SEAT Ibiza.

Win een reis naar Ibiza
Overigens maakt iedereen die de nieuwe SEAT Ibiza in zijn jewel box onderweg spot kans op een prachtige prijs. Wie tijdens de promotietour de website www.newseatibiza.com bezoekt en zich daar inschrijft, wordt niet alleen exclusief lid van Club SEAT, maar maakt bovendien kans op een prachtige trip naar het eiland Ibiza op 23-24 mei aanstaande. Naast het bijwonen van de allereerste Europese Club SEAT party maakt de winnaar daar als één van de eersten uitgebreid kennis met de nieuwe SEAT Ibiza.

In Nederland kunnen zowel SEAT-rijders als vreemd-merkrijders lid worden van Club SEAT. Leden van Club SEAT profiteren gratis van talloze aantrekkelijke privileges, aanbiedingen en voordelen. Zo biedt Club SEAT bijvoorbeeld kortingen op originele SEAT-onderdelen en
-accessoires, gadgets, merchandisingartikelen en services. Daarnaast krijgen leden korting bij Club SEAT-partners, waaronder Free Record Shop en de Club SEAT Driving Course. Bovendien kunnen alle Club SEAT-leden aantrekkelijke aanbiedingen voor evenementen als Bavaria City Racing in Rotterdam en concerten van Armin van Buuren tegemoet zien.