Gemeente Enkhuizen

Aquacultuur

Inspraakprocedure voorontwerp bestemmingsplan Noord/Oude Gouw

Burgemeester en wethouders hebben een nieuw bestemmingsplan voorbereid genaamd Noord/Oude Gouw. Het voorontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 17 april 2008 gedurende 4 weken ter inzage bij het Loket Bouwen & Wonen in het stadskantoor aan de Hoogstraat. Op deze manier stelt de gemeente Enkhuizen haar inwoners en andere belanghebbenden in de gelegenheid kennis te nemen van of te reageren op dit voornemen.

Met dit nieuwe bestemmingsplan worden de onderliggende bestemmingsplannen Noord en Oude Gouw vervangen. Het voorliggende plan heeft overwegend een conserverend karakter. Daarnaast worden recente ontwikkelingen zoals de opwaardering van het Koperwiekplein en de bouw van de Wozoco aan de Meeuwenlaan in dit plan vastgelegd. Tevens voorziet het plan in het planologisch kader ten behoeve van de herstructureringsplannen in delen van het gebied Noord.

Inloopsessie
Op 28 april aanstaande is er een inloopmiddag en avond in buurthuis IJsselzand. Van 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur kunt u kennis nemen van het nieuwe plan, uitleg krijgen omtrent de inhoud van het plan maar bent u ook in de gelegenheid om concrete vragen te stellen.

Zienswijze
Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen van de gemeente Enkhuizen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen naar keuze mondeling of schriftelijk hun zienswijze over het voorontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Voor het mondeling geven van uw zienswijze kunt u (tot uiterlijk het einde van de termijn van terinzagelegging) contact opnemen met het taakveld Ruimtelijke Ordening, tel.: (0228) 36 02 47 of tel.: (0228) 36 01 88.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl