My M&M's persoonlijke boodschappen om op te eten

15/04/2008 10:55

Capita B.V.

De eerste chocoladesnoepjes die je zelf kunt bedrukken.

Een kleurrijke manier om geliefden, vrienden en familieleden te verrassen met een persoonlijk en smakelijk bericht. Vanaf 15 april kan iedereen de bekende chocoladesnoepjes op www.mymms.nl voorzien van een eigen tekst en favoriete kleuren om ze vervolgens in een speciale verpakking te laten bezorgen.

Alles op maat is de wens. Zo worden pinpassen, sportschoenen en auto's volop 'gepimpt' en 'gecustomised'. My M?'s brengt het eerste gepersonaliseerde chocoladesnoepje op de markt. Een uitnodiging voor een weekend weg, een huwelijksaanzoek of een oppepper voor een vriend. Liefdesverklaringen, bedankjes en uitnodigingen zullen er letterlijk mee in de smaak vallen.

Voor My M?'s zijn er drie kleuren toegevoegd aan het bekende spectrum. Naast blauwe, gele, rode, groene en oranje zijn er ook lichtblauwe, lichtroze en witte My M?'s. Deze kleuren zetten speciale boodschappen kracht bij, zoals de geboorte van een baby of een bruiloft.

In Frankrijk en België zijn My M?'s al een groot succes.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.mymms.nl