Saillant komt met aktetas op maat

15/04/2008 12:04

Saillant business

Uniek Nederlands topproduct zorgt voor nieuwe dimensie in traditionele markt.

Breda, 15 april 2008
Vanaf april 2008 komt Saillant met uniek maatwerk voor particulieren. De exclusieve maatwerk aktetassen die het bedrijf levert, waren tot voor kort alleen in series voor bedrijven beschikbaar. Nu kunnen ook particulieren gebruik maken van deze zeer exclusieve service: een individueel op maat gemaakte aktetas.

Het vinden van een luxe aktetas, die alle functionele wensen weet te combineren met de juiste looks, is geen gemakkelijke opgave. Saillant helpt om snel en effectief de ideale aktetas te vinden. Niet door deze tas te zoeken, maar door hem op maat te maken. Het principe is eenvoudig en effectief: In een gesprek, bij de klant thuis of op de zaak, maakt de klant zijn wensen kenbaar aan de hand van duidelijke voorbeelden en stalen. Daarna gaat de tas in productie bij één van de ervaren tassenmakers, om vervolgens 6 weken later te worden geleverd.

"Wanneer je een aktetas zoekt, was het tot nu toe onmogelijk om luxe, functionaliteit en persoonlijke stijl door maatwerk te combineren. Bij Saillant kan dat nu en dat maakt onze aktetassen zeer uniek en prestigieus." aldus eigenaar Lambert de Haas. "Topkwaliteit, vakmanschap en service van een zeer hoog niveau, staan centraal in onze filosofie. Zo zorgen we voor veel keuze en worden alleen de beste, vaak Italiaanse, materialen gebruikt. Onze tassenmakers halen alles uit de kast om hun vakmanschap te onderstrepen."

Het samenstellen van een tas op maat gaat als volgt: De klant kiest eerst voor één van de zeven basismodellen. Daarna wordt zowel de buitenkant als de binnenkant van de tas volledig vormgegeven. Voor de buitenkant kiest men het gewenste leder en komen opties als de klepvorm, de handgreep en het slot aan bod. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfslogo toe te voegen. Voor de binnenkant is een diversiteit aan voeringstoffen beschikbaar. Van een klassieke ruit tot knallend roze. Ook de accessoirevakjes in de binnenkant worden volledig op maat gemaakt en naar wens ingedeeld.

Over Saillant
Saillant is een merk van Saillant Business. Deze onderneming werd in 2006 opgericht in Breda door Lambert de Haas. De kernactiviteiten van Saillant Business bestaan uit verkoop, ontwerp, inkoop en ketenregie. Voor de productie van de maatassen werkt Saillant Business samen met ervaren tassenmakers uit de streek "De Langstraat".

"De Langstraat" is de streek tussen 's-Hertogenbosch en Breda, waar zich van oudsher de bakermat van de Nederlandse leder en schoenindustrie bevindt. Ooit werkten er meer dan 20.000 mensen in de vele productiebedrijven. Nu is vrijwel alle productie verdwenen en vormt alleen de nationale en internationale handel in leder, lederwaren en schoenen een echte rol van betekenis. Toch kent de regio nog steeds een aantal kleine, maar zeer goed georganiseerde productiebedrijven. De doelstelling van Saillant Business sluit perfect aan bij de activiteiten van de kleinere gespecialiseerde productiebedrijven uit de streek; Het leveren van zeer hoogwaardige lederwaren, waarbij klantspecifieke eisen en maximale service centraal staan.

Meer informatie over het maatwerk van Saillant is te vinden op www.saillantbusiness.nl.





http://www.saillantbusiness.nl