Gemeente Dirksland


Asfalteringswerkzaamheden Herkingen en Dirksland (15-04-2008)

In het kader van de uitvoering van het plan wegenonderhoud 2008 wordt de komende tijd het nodige asfaltonderhoud uitgevoerd in de kernen Herkingen en Dirksland.

In Dirksland gaat het hierbij om het deel Geldersedijk tussen Poldersweegje en de Havelozeweg. Hierbij zal ook de grind(parkeer)strook meegenomen worden ter hoogte van huisnummer 45 t/m 53. Verder wordt het deel van de Philipshoofjesweg tussen huisnummer 50 t/m 64 voorzien van een nieuwe laag asfalt. In Herkingen wordt de toegangsweg vanaf de coupure tot aan de ingang van de Watersportvereniging Herkingen geasfalteerd.

De werkzaamheden voor het asfalteren staan, afhankelijk van het weer, vooralsnog gepland in week 19 (de week van 5 mei). Vooruitlopend op de asfalteringswerkzaamheden hopen we op woensdag 16 april a.s. te beginnen met het herstraten en opnieuw stellen van de goot langs de Geldersedijk en daarna de Philipshoofjesweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Ooms Construction BV Regio Zuid te Middelharnis.

Voor eventuele vragen kan contact op worden genomen met het taakveld weg- en waterbouw (gemeentehuis) of met de uitvoerder op het werk.