Overval videotheek

Apeldoorn, 15-04-2008 o Maandagavond 14 april heeft rond sluitingstijd in een videotheek aan de Arnhemseweg in Apeldoorn een gewapende overval plaats gevonden. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Een nog onbekende man kwam omstreeks 20:45 uur de videotheek binnen en ging op zoek naar een film. Rond 21.00 uur gaf een personeelslid de man te kennen dat de zaak ging sluiten. Plotseling stond de onbekende man tegenover het personeelslid en bedreigde hem met een steekwapen. De overvaller is er vervolgens vandoor gegaan met geld uit de kassa.

De overvaller verliet de videotheek via een zijdeur en is daar op een fiets gestapt. Hij is voor de videotheek langs gefietst vermoedelijk in de richting van de Eendrachtstraat.

De politie is op zoek naar een man die even voor de overval in de videotheek aanwezig was en de verdachte waarschijnlijk heeft gezien. Verder worden getuigen die iets van het incident hebben gezien of de overvaller hebben zien weg fietsen opgeroepen zich te melden via 0900-8844.