Gemeente Heemskerk


dinsdag, 15 april 2008

Sportieve uitdaging voor Sportservice Kennemerland

Sportservice Kennemerland start met de coördinatie en uitvoering van verschillende sportstimuleringsprojecten voor de gemeente Heemskerk! Vanaf 15 april zijn de organisatie en coördinatie voor de JeugdSportPas, de schoolsporttoernooien, activiteiten rondom "Vet Gezond" én het Cruyff Court in handen van projectleider Marleen Mulders en medewerker breedtesport Ciska Koops.

Sportservice Kennemerland: Ciska Koops, wethouder Odd Wagner en Marleen Mulders (v.l.n.r.)

Sportservice Kennemerland: Ciska Koops, wethouder Odd Wagner en Marleen Mulders (v.l.n.r.)

Hun uitvalsbasis is een nieuw sportservicebureau: Sportservice Kennemerland, locatie Heemskerk. Dit bureau is gevestigd in het gemeentehuis van Heemskerk en telefonisch bereikbaar op: 0251-256 858. Persoonlijke e-mailadressen staan op www.sportservicekennemerland.nl.

Per april is de gemeente Heemskerk de samenwerking aangegaan met Sportservice Noord-Holland. De gemeente Heemskerk voerde bovenstaande projecten al een aantal jaren zelf uit maar heeft per april 2008 de coördinatie en uitvoering in handen gelegd van Sportservice Noord-Holland. Sportservice Noord-Holland heeft veel ervaring in het uitvoeren van sportstimuleringsprojecten en voert reeds op negen andere locaties in Noord-Holland het gemeentelijk breedtesportbeleid uit vanuit een (boven)lokaal sportbureau. Sportservice Kennemerland gaat deze sportieve uitdaging in de gemeente Heemskerk graag aan!

Het nieuwe sportbureau Sportservice Kennemerland is de uitvalsbasis van twee nieuwe medewerkers. Zij zullen veel in het werkveld te vinden zijn, maar de organisatie van alle projecten vindt plaats vanuit het sportbureau. Alle communicatie rondom de sportstimuleringsprojecten verloopt vanaf heden via de medewerkers van het sportservicebureau. Ook kan men bij hen terecht met algemene vragen over sport in Heemskerk. Beleidsmatige zaken en de subsidietoekenningen blijven in handen van de gemeente Heemskerk.

Nieuw is de website van Sportservice Kennemerland, waarop naast algemene informatie over de projecten, ook foto's van sportactiviteiten en een activiteitenkalender te vinden zijn. Alle sportstimuleringsprojecten zijn gericht op de basisschoolleerlingen in Heemskerk en hebben het doel om hen meer in beweging te krijgen en te houden. Samen met de gemeente Heemskerk en vele andere (sport)organisaties zet Sportservice Kennemerland zich in voor de bevordering van sport en bewegen en de versterking van de sportinfrastructuur en -cultuur in de gemeente Heemskerk.

Projectleider Marleen Mulders is een bekend gezicht in Heemskerk. Zij voert al sinds twee jaar voor de gemeente Heemskerk de JeugdSportPas uit. Deze taak zal nu worden overgenomen door collega Ciska Koops, zelf woonachtig in Heemskerk en tot nu toe als vrijwilliger betrokken bij de uitvoering van de JeugdSportPas. Marleen Mulders wordt projectleider van het nieuwe sportservicebureau en zal de uitvoering van de alle sportstimuleringsprojecten coördineren. Marleen en haar nieuwe collega Ciska, zullen contacten leggen en projecten afstemmen met scholen, sportverenigingen en andere sportgerelateerde organisaties in Heemkerk.

Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website www.sportservicekennemerland.nl of bel met 0251-256 858.
---

Bestanden:
nieuw_sportservicebureau.pdf