Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden in Laantjesweg en Beverstraat

In opdracht van Ontwikkelings-Bedrijf Rotterdam (OBR) is Gemeentewerken vanaf volgende week, 7 april, bezig in de Laantjesweg, Beverstraat en omgeving. Het werk duurt circa twee maanden.

Wat gebeurt er?
De werkzaam-heden bestaan uit:

* rooien en verplanten van bomen;

* opbreken en aanbrengen van de bestrating;
* omleggen van kabels en leidingen;

* verrichten van aanpassingen aan de riolering.

Hinder tot minimum beperken
Helaas is niet te voorkomen dat u (geluid)overlast ondervindt. Gemeentewerken doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Weers-invloeden en andere (onvoorziene) omstandig-heden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Afsluiting van de weg
Tijdens de werkzaamheden dient u er rekening mee te houden dat het straatgedeelte van de Laantjesweg, Beverstraat, e.o. tijdelijk is afgesloten.

De verkeersmaatregelen worden door middel van borden en afzettingen aangegeven. In verband met de werkzaamheden wordt u vriendelijk verzocht fietsen en andere eigendommen niet vast te zetten aan lantaarnpalen of enig ander straatmeubilair.

Bijzondere gebeurtenis bij opgebroken straat
Bij een bijzondere gebeurtenis zoals huwelijk, begrafenis of eventuele grote bedrijfstransporten kan Gemeentewerken op verzoek speciale voorzieningen treffen. Wij verzoeken u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven. In de opgebroken straten worden rijplaten gelegd voor brandweer en ambulance.
In het belang van uw eigen veiligheid is parkeren op deze rijplaten verboden.

Huisvuil
Verder wordt u verzocht om huisvuil in zakken op de ophaaldag te plaatsen langs de trottoirband van de dichtstbijzijnde en voor Roteb bereikbare straat.

Informatie
Voor meer informatie, vragen of klachten, kunt u bellen met de heer J.J. Wiebrens, van het Ingenieursbureau Stad-Zuid, via telefoonnummer (010) 492 60 21, overdag tussen 7.30 en 16.00 uur