Deelgemeente Charlois Rotterdam

Boetes voor verkeerd parkeren vrachtwagens

De politie bekeurt op dit moment chauffeurs van vrachtwagens, die hun voertuig parkeren op plekken waar deze niet horen.

Een paar jaar geleden heeft het dagelijks bestuur van de deelgemeente plekken aangewezen waar vrachtwagens in Charlois mogen parkeren. Tegelijkertijd heeft het bestuur plekken aangewezen waar dat nu juist niet mag.

De laatste tijd wordt er weer steeds meer in de woonwijken geparkeerd. Dat gebeurt juist ook op die plekken waar een verbod geldt voor het parkeren van vrachtwagens, bijvoorbeeld aan de Oldegaarde, in zowel Zuidwijk als Pendrecht. Ook wordt nogal eens geparkeerd aan de Slinge bij de begraafplaats.

Vaak parkeren ze met de wielen op de stoep, wat hier en daar al tot schade heeft geleid.

Daarom bekeurt de politie sinds enige tijd vrachtwagens die geparkeerd staan in vakken waar dat niet mag. Als service krijgen de chauffeurs van deze voertuigen samen met de boete ook informatie over waar de vrachtwagens wel geparkeerd mogen worden.
Verder kunnen chauffeurs dit sinds vorig jaar ook zien op de plattegronden van Charlois die geplaatst zijn aan de toegangswegen tot de deelgemeente. [s?deelgemeenten
.Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.Boetes voor verkeerd_2193006]
---

Deelgemeente Charlois, 15-04-2008