Gemeente Alkemade


Ondertekening contract herinrichting sportvelden Alkemade Oost 02-04-2008

Op donderdag 27 maart 2008 vond de ondertekening plaats van het contract tussen C.S.C. Ceelen Sport Constructies B.V. en de gemeente Alkemade. Ceelen gaat de herinrichting van de sportvelden van DOSR, Alkmania en Tennisvereniging Alkemade uitvoeren.

Het huidige tweede veld van Alkmania wordt gekanteld. De ruimte die hierdoor ontstaat, wordt gebruikt voor de aanleg van vier extra tennisbanen. De huidige baan 6 wordt omgebouwd tot een mini tennisbaan en een oefenmuur. De voetbalverenigingen DOSR en Alkmania krijgen beiden een kunstgras wedstrijdveld. Hiernaast wordt op het terrein van DOSR een kunstgras trainingsveld aangelegd en krijgt de accommodatie van Alkmania een kunstgras pupillenveld.

Op dinsdag 15 april aanstaande wordt gestart met de werkzaamheden voor de herinrichting. Mogelijk wordt, in verband met de werkzaamheden, het Sportpad tijdelijk afgesloten. Via de gemeentepagina in het Witte Weekblad en deze website houdt de gemeente u hierover op de hoogte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de herinrichting van de sportvelden in Alkemade Oost, dan kunt u contact opnemen met de heer Termond, tel. (071) 332 72 48.