Picolympics 2008-scooter gelanceerd tijdens week van de ondernemer


AMSTERDAM, 20080414 -- Op de beurs van de Week van de Ondernemer die op 15, 16 en 17 april 2008 plaatsvindt in het Beatrixgebouw van de Utrechtse Jaarbeurs, lanceert Pico Mobility de Limited Edition Picolympics 2008. Deze Limited Edition heeft een oplage van slechts 29 stuks. De speciale scooter is vanwege de 29ste Olympische Spelen in China uitgebracht. Remko Wouters, directeur van Synpact Project Management B.V. die de beurs Week van de Ondernemer organiseert, ontvangt op 15 april de eerste Limited Edition: nummer 008.

De Pico-scooters blijken na introductie met name populair te zijn bij bedrijven vanwege de groeiende parkeerproblemathiek in de steden. Wouters: "Ik vind het een erg leuk initiatief en ben heel blij met de PICO-scooter. Ik ben er zeker van dat wij op ons bedrijf de scooter zeer regelmatig zullen gebruiken. Ook bij ons in Haarlem heb je namelijk parkeer- en verkeersproblemen en stijgen de parkeerkosten fors."

De Picolympics 2008-scooters zijn oranje van kleur en voorzien van een zuinige 4-takt motor. Ze zijn leverbaar als brom- of snorscooter. Naast nummer 008 houdt Pico Mobility de nummers 001 en 029 uit de serie achter voor speciale doeleinden. Zo wordt nummer 001 niet verkocht maar in augustus tijdens de Olympische Spelen aan een goed doel geschonken. Welk goed doel hiermee verrast wordt blijft tot dan geheim. Ted Hoek van Pico Mobility: "We hebben afgesproken dit (nog) niet te vertellen."

Nummer 029 wordt verloot onder alle kopers van Pico Scooters in de periode van 15 april tot en met 31 mei 2008. Ted Hoek: "Op één of andere manier wisten diverse mensen dat wij dit van plan waren. Men wilde meteen al bestellen op verschillende exemplaren. Uiteraard hebben we dit geweigerd en gesteld dat je pas vanaf 15 april aanstaande kunt bestellen."

Koeprint

Verder komt Pico Mobility op de beurs met een spectaculaire beursaanbieding. Deze Pico Scooter is standaard leverbaar in verschillende kleuren (wit, zwart, rood, roze, donkerblauw en oranje) en kost slechts 849 euro exclusief BTW, inclusief rijklaar maken en verzending. Verder kan deze beursaanbieding ook geleverd worden in verschillende designs zoals in een Koeprint, Engelse en Italiaanse vlag. Deze scooters kosten onder gebruikmaking van de beursaanbieding slechts 899 euro ex BTW. De normale prijs van de Limited Edition Pycolympics 2008 is 999 Euro exclusief. BTW, inclusief rijklaar maken en verzending. Overigens is het mogelijk de scooters in elke gewenste kleur of design te bestellen, mits er bepaalde aantallen tegenover staan.

Door de enorme populariteit van de Pico Scooters zijn de levertijden iets opgelopen. Hoek:"Dit succes hadden we niet verwacht. Daarom kan de klant nu ook meteen een leenscooter bestellen, totdat zijn eigen scooter geleverd is. De klant wil tenslotte mobiel zijn."