Webwinkel gaat mee in trend


NIEUWEGEIN, 20080415 -- Gewoonietsbeter.nl is een nieuwe webwinkel die gaat voor transparantheid. Op de webpagina staan alleen prijzen vermeld die inclusief BTW én verzendkosten staan.

Rolf van Panhuis, eigenaar van Gewoonietsbeter.nl; 'Waar ik me zelf vaak aan stoorde was de misleiding. Denkende een MP4 speler te kopen voor ¤50 euro, maar daar komt dan nog de BTW en verzendkosten op. Dan komt de prijs toch rond de ¤65. Een wezenlijk verschil voor velen.' Gewoonietsbeter verkoopt niet alleen MP4 spelers, ook MP3 spelers, USB sticks, elektronische fotolijstjes, headsets, USB kabels zijn momenteel bestelbaar.

Momenteel verkoopt de online winkel nog maar één merk. `Difrnce is het enige merk dat we verkopen. Difrnce is een relatief onbekend merk, maar wel één die een grote kwaliteit waarborgt. Bijkomend voordeel is de lage prijs in vergelijking tot andere merken. Qua uiterlijk wordt er niets op verloren. Laat werd er nog aan me gevraagd of ik een IPOD had', aldus van Panhuis.

Ook voor de toekomst zijn er grote plannen. `Momenteel zijn we met NAFNAF bezig. Een bedrijf dat een B-merk produceert van de `Philips wake-up light'. Zelfde eigenschappen, helft van de prijs.'

Rolf van Panhuis
www.gewoonietsbeter.nl





Ingezonden persbericht