Trots op nederland op zoek naar geld


DEN HAAG, 20080415 -- "Wat mij betreft is het genoeg geweest. Ik wil een andere aanpak', zegt Rita Verdonk vandaag in haar oproep voor steun aan haar beweging Trots op Nederland. Geen programma Het behoud van het karakter van Nederland wordt de belangrijkste speerpunt van deze nieuwe beweging. Een programma is er niet, het volk mag dit in de toekomst gaan bepalen. Voorlopig moet de aanhang het doen met statements als: `Vertrouwen in plaats van wantrouwen' `Handhaven in plaats van gedogen' `Zelfbewustzijn in plaats van nederigheid'

Prioriteiten
Op basis van deze aanpak wil Trots op Nederland samen met de burgers aan de slag om de problemen in Nederland echt aan te pakken. De prioriteiten zijn onderwijs, integratie, regelgeving, veiligheid, immigratie, files en zorg.
Blijkbaar is de boodschap positief ontvangen. In de Politieke Barometer van het televisieprogramma NOVA stijgt TON in één keer met vijf zetels.


Geld, geld, geld
Trots op Nederland is op zoek naar financiële middelen voor het optimaliseren van de website, het bouwen van een organisatie, het werven van vrijwilligers, opzetten van kieskringen enzovoort.
`Al deze noodzakelijke activiteiten kosten helaas geld. Zoals u weet krijg ik geen cent subsidie. Daarom reken ik op uw financiële bijdrage' aldus Verdonk in haar zoektocht naar geld.'





WatVindtNederlandErvan?