Advance SL2400 tablet PC met ingebouwde HSDPA


HEEMSTEDE, 20080415 -- Advance Technology, de specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert de Advance SL2400 tablet PC met geïntegreerde UMTS/HSDPA modem. De SL2400 is in de Benelux direct verkrijgbaar.

Advance SL2400
De succesvolle Advance SL2300 krijgt er een familielid bij. De SL2400. De SL2400 is een tablet PC en net als de SL2300 met geïntegreerde UMTS/HSDPA module. Dit zorgt er voor dat u nog flexibeler kunt werken waar en wanneer u maar wenst.

Communicatie
De Advance SL2400 is een communicatielaptop pur sang. Voorzien van ingebouwde UMTS/HSDPA, snelle Wifi, Bluetooth en LAN alsmede een fax/modem beschikt men over alle denkbare communicatiemiddelen om onderweg diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Uniek is dat, in tegenstelling tot andere merken, de gebuiker geheel vrij is in de keuze van de provider om een data abonnement af te sluiten. Advance Technology kan zorgen voor data abonnementen via KPN,Telfort, T-Mobile en Vodafone. Voor de eindgebruiker is het een groot voordeel dat alle service voor zowel de omgeving van de laptop, zoals Windows. alsmede de service op gebied van Telecom in één hand zijn. Advance heeft zijn eigen service- en supportafdeling op gebied van IT en Telecom.

Tablet met hoogglans kleuren
De Advance SL2400 is een laptop die verkrijgbaar is in diverse fraaie hoogglans kleuren zoals zwart en wit . De Advance SL2400 maakt gebruik van de nieuwe Intel Core 2 duo processor (Merom) en het briljante 12" TFT-aanraakscherm levert een haarscherp beeld. Het gebruikt de nieuwe Intel Turbo Memory.Het werken wordt daarbij nog vergemakkelijkt door de SL2400 als tablet PC te gebruiken. Simpelweg door het scherm te draaien en neer te klappen. U kunt er vervolgens op schrijven en tekenen. Ook aan beveiliging is gedacht. Met de vingerafdrukherkenningsmodule is alle data beschermd tegen onbevoegd gebruik. De SL2400 heeft een extra grote batterij (8-cell's) die garandeert dat er urenlang doorgewerkt kan worden onderweg. De SL2400 wordt met 3 jaar Collect&Return garantie geleverd. Advance wordt geroemd om zijn zeer snelle service- & support.

Kijk op de meegeleverde leaflet voor uitgebreide specificaties, mogelijkheden en foto's.

Prijs en uitvoering
De verkoopprijs in de standaard uitvoering (Intel T8100, 160Gb harddisk, 2Gb RAM, HSDPA simkaartslot, Wifi, Bluetooth, vingerprintbeveiliging, etc. Windows Vista Home Premium NL) ¤ 1390,- (excl. BTW)

Extra informatie over toegepaste technieken:
nl.wikipedia.org/wiki/HSDPA
nl.wikipedia.org/wiki/Wifi

Digitale foto's in hoge resolutie van de producten zenden wij u op verzoek toe of vindt u op home.planet.nl/~advan010/home2.htm


Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet pc's en mobiele oplossingen. Zo voert zij o.a. de merken Advance, Flybook en VyeNote.





Advance Technology