Delfts blauw op de golfbaan


NIJMEGEN, 20080415 -- Remarkabal.nl, de website voor golfballen, presenteert nu een Delfts blauw bedrukte golfbal. De Retro trend blaast Delfst blauw nieuw leven in. Veel artikelen zoals serviesgoed maar ook gadgets, kleding, tassen enz worden uitgevoerd in het wereldwijd beroemde Delfts blauw. Bij Remarkaball.nl vinden ze dat het op de golfbaan ook niet mag ontbreken aan Delfts blauw. Ze brengen nu een golfbal met een opvallende Delfts blauwe bedrukking van een oer Hollandse molen.

Dit origineel en trendy cadeau-idee voor (buitenlandse) golfvrienden of zakenrelaties of gewoon voor uzelf is er in zes met verschillende molens. De golfballen zijn verpakt per 3 in een Delfts blauw doosje en per 12 in een fraaie Delfts blauwe omdoos. De verpakking van 12 golfballen heeft een beschrijving van de molens. Echte collectors items die binnenkort worden uitgebreid met tot 12 verschillende molens.

De 2-piece golfbal heeft een slijtvaste Delfts blauwe bedrukking onder de laklaag. De molen wordt er dus niet in een paar slagen af geslagen. De golfbal mogelijkheden voor grootse afslagen en optimale controle en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

Prijs ¤ 2,50 per stuk, vanaf 12 stuks zonder verzend- en administratiekosten.

Over remarkaball.nl

Remarkaball.nl is een webshop voor unieke golfballen van topkwaliteit en al vanaf 12 stuks zonder die verzendkosten thuisbezorgd. Naast de Delfts blauwe golfballen levert Remarkaball ook de advies-golfballen, een golfbal met een kreet om de golfer bij de les te houden. Een soort `fortune cookie' voor tijdens het spel.