Choosebeauty begeleidt de consument naar het ideale beautyproduct


Vergelijk beautyproducten online en lees tips voor een mooi uiterlijk

'S HERTOGENBOSCH, 20080415 -- Consumenten besteden niet alleen steeds meer tijd aan hun uiterlijk, ook zijn ze steeds meer op het internet te vinden. Wanneer men thuis een probleem signaleert zoals een droge huid of zwakke nagels zullen zij niet meer wachten tot zij de volgende dag naar de winkel toe kunnen gaan, maar zullen ze zich op internet alvast gaan oriënteren. De website Choosebeauty biedt hier de uitkomst. 24 uur per dag kan de consument op www.choosebeauty.nl verschillende beautyproducten en merken met elkaar vergelijken.

Verder geeft Choosebeauty tips voor een mooi uiterlijk. Kortom Choosebeauty doet er alles aan om de bezoekers er op en top uit te laten zien.

Op Choosebeauty kan men op verschillende manieren zoeken:
door een of meerdere trefwoorden in te geven in de zoekbalk
door te zoeken op productcategorie of subcategorie
men kan een selectie maken op prijs (indicatie)
en men kan zoeken op merk d.m.v. het merkenoverzicht

Choosebeauty wil de consument zoveel mogelijk informatie over de producten geven. De consument kan de producten bekijken, vergelijken en ook beoordelen wanneer men lid wordt van Choosebeauty. Doordat men zich eerst moet registreren, voorkomen we dat iemand meerdere reacties op een product kan geven. Daarnaast zijn er regels verbonden aan het geven van een beoordeling en worden alle beoordelingen door Choosebeauty gecontroleerd.





Ingezonden persbericht