Van Geel Legrand breidt vermogensautomaten uit tot 4.000 Ampère


BOXTEL, 20080415 -- Van Geel Legrand uit Boxtel breidt haar assortiment vermogensautomaten en toebehoren uit van 1.600 tot 4.000 Ampère. Hierdoor kunnen projectontwikkelaars van scholen, verzorgingstehuizen, kantoorgebouwen, industriële- en andere grote bouwprojecten voor het gehele project bij Van Geel Legrand terecht; zowel op het gebied van kabeldraagsystemen als voor schakelen, verdelen en beveiligen.

De Legrand vermogensautomaten zijn verkrijgbaar in drie verschillende types: DMX, DMX-H en DMX-L en zijn geschikt voor een kortsluitvermogen van respectievelijk 50, 65 of 100kA. Ze zijn er in een vaste en een uitrijdbare versie, zodat het uitwisselen hiervan zeer eenvoudig is. De automaten zijn in twee afmetingen leverbaar, wat de uitwisselbaarheid vergroot.

Betrouwbaar
De vermogensautomaten zijn eenvoudig te onderhouden. Door het front te verwijderen zijn alle controle- en signaleringsfuncties direct toegankelijk, zoals onderspanningsspoelen, hulpcontacten en de motorbediening. Van Geel Legrand garandeert de betrouwbaarheid van haar vermogensautomaten, doordat deze al jaren wereldwijd worden toegepast.

Compleet
Alle Legrand vermogensautomaten hebben standaard een elektronische trip-unit, 8 hulpcontacten 5NO+3NC, achteraansluiting, aansluitvoorziening voor extra hulpcontacten en vergrendeling voor `aan' en `uit'. De nieuwe serie vermogensautomaten kan uiteraard volledig worden geïntegreerd in de XL3 behuizingen. Dit bevordert het montagegemak en zorgt voor een perfecte integratie van de vermogensautomaat.

Over Van Geel Legrand
Van Geel Legrand BV in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4,1 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Van Geel Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal; de systemen van Van Geel Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.





Van Geel Legrand