Gemeente Harenkarspel


Rollatorkeuring in Hornhoeve

Morgen, dinsdag 15 april, om 10.00 uur kunnen inwoners van Dirkshorn hun rollator laten keuren in woonzorgcomplex Hornhoeve aan de Raadhuisstraat.
Deze week worden in de woonzorgcomplexen van Harenkarspel rollatorkeuringen uitgevoerd. Deze opmerkelijke actie wordt georganiseerd door het Clienten Participatie Platform Harenkarspel (CPPH), Woonzorggroep Samen, firma Revatech uit Dirkshorn, ergotherapeut I. Hemkes en het Wmo-loket van de gemeente Harenkarspel. Dagelijks doen zij tijdens de ochtenduren één van de Woonzorgcompexen aan. Op 15 april in Hornhoeve, Dirkshorn.

De actie is bedoeld voor bewoners van de Wozocos, maar ook voor andere inwoners van Harenkarspel die beschikken over een rollator. Zij kunnen hun vervoermiddel laten nakijken door Revatech. Deze in gehandicapte voorzieningen gespecialiseerde firma uit Dirkshorn doet belangeloos mee aan de actieweek. Mevrouw Hemkes, ergotherapeut, geeft tips over het gebruik van de rollator en de juiste houding en stand van het lichaam om de rollator veilig te gebruiken. Ook zij biedt haar diensten belangeloos aan. Woonzorggroep Samen werkt kosteloos mee door de keuringen te faciliteren.

Iedereen die een rollator heeft, is verder van harte welkom op: Woensdag 16 april in Sint Maartenshof, Sportparklaan in Sint Maarten, aanvang 10.00 uur
Donderdag 17 april in het Sabinahof (nr. 1) in Waarland, aanvang 10.00 uur
Vrijdag 18 april in het Sint Jozefpark, Dorpsstraat in Tuitjenhorn, aanvang 10.00 uur
Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600