Ingezonden persbericht


Persbericht

BSW Bedrijven Breda kiest voor ERP-oplossing Isah-7

Isah
verstevigt positie binnen sociale werkvoorziening en reïntegratiebedrijven

Tilburg, 15 april
2008 -
BSW Bedrijven Breda
kiest
voor de ERP-oplossing van Isah, marktleider in ERP-software voor klantordergestuurde bedrijven. Met de keuze voor Isah-7 verzekert BSW Bedrijven zich van een uitstekende ondersteuning van zijn productie-, logistieke, financiële, service- en onderhoudsprocessen.

BSW Bedrijven Breda is het
onderdeel van de
gemeente Breda waar de activiteiten op het gebied van gesubsidieerde arbeid zijn ondergebracht. Een grondig selectietraject toonde aan dat Isah-7 BSW Bedrijven Breda de beste oplossing biedt.
Met de inzet
van Isah-7 wil de organisatie een verbeterslag op processen realiseren en zijn medewerkers verder ontwikkelen.

"In vergelijking met de oplossing van andere ERP-leveranciers scoort Isah-7 beter op het vlak van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het systeem is solide en betrouwbaar", zegt Leon Voogt, Controller bij BSW Bedrijven Breda. "Bovendien onderscheidt Isah zich door de professionele en menselijke benadering van de klant. Een aanpak die door ons in hoge mate gewaardeerd wordt."

Op 1 januari jl. is de nieuwe Wet sociale werkvoorziening van kracht gegaan. Om aan deze wet te voldoen, dienen organisaties in deze branche uitgebreid te rapporteren op diverse vlakken. Mede dankzij de uitgebreide ondersteuning van Isah-7 zal het voor BSW Bedrijven Breda eenvoudiger zijn om aan de eisen van deze wet te voldoen.

"We zijn er trots op dat BSW Bedrijven Breda voor Isah kiest. De keuze onderschrijft dat we voor sociale werkvoorzieningen en reïntegratiebedrijven een uitstekende partij zijn", aldus Paul van Abeelen, algemeen directeur van Isah b.v. "Met BSW Bedrijven Breda als nieuwe klant wordt onze leidende positie in de SW-markt versterkt en dat laat zien dat onze ERP-oplossing goed aansluit op de wensen en eisen binnen deze branche."

De implementatie van Isah-7 bij BSW Bedrijven is reeds gestart en er wordt verwacht dat Isah-7 in
het vierde kwartaal van 2008 live gaat.

(308
woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over BSW Bedrijven Breda

De Bredase Samenwerkende Bedrijven (BSW) voert de Wet sociale werkvoorziening uit en draagt zorgt voor mensen met een arbeidshandicap in de gemeente Breda en Baarle Nassau. Daarnaast voert BSW Bedrijven activiteiten uit in het kader van de Wet werk en bijstand voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

De hoofddoelstelling van BSW
Bedrijven  is het toeleiden naar en verschaffen van werk, al dan niet onder aangepaste omstandigheden. Werken kan intern dan wel extern, op basis van groeps- of individuele detachering bij instellingen en bedrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid van Begeleid werken.

BSW Bedrijven kent de onderdelen
Werkbedrijf, Pre-leerwerkbedrijf kpabel en het kringloopwarenhuis Vindingrijk.



Ingezonden persbericht