Ingezonden persbericht



LG introduceert snelste externe Blu-Ray-brander

Super Multi Blu-Ray-brander
is geschikt voor alle bestandsformaten

Almere, 15 april
2008

- LG Electronics
lanceert

de
Externe Super Multi Blu-Ray-brander
(BE06LU10).

Dit  is het eerste product in een nieuwe generatie van optische Blu-Ray-opslagapparatuur. Deze innovatieve en stijlvolle Blu-Ray-brander is de snelste ter wereld. Dit supersnelle apparaat kan Blu-Ray-schijven aflezen en branden met een brandsnelheid van 6X. Met deze brander profiteren gebruikers van de snelste mobiele oplossing voor Blu-Ray-gegevensopslag.

De BE06LU10 is bij uitstek geschikt voor thuis of op kantoor als back-upoplossing voor grote hoeveelheden bestanden, foto's en bedrijfsdocumenten. De brander kan maximaal 50GB aan data opslaan op schijf. Op een dual layer-schijf van 50GB (BD-R/BD-RE) kan omgerekend negen uur High-Definition video of 23 uur video van standaardkwaliteit worden opgeslagen.

Voor
laptopgebruikers of eigenaren van meerdere pc's is de BE06LU10 eveneens ideaal. De brander is namelijk uiterst eenvoudig aan te sluiten: via een USB 2.0-aansluiting op de pc en met de stroomkabel op het elektriciteitsnetwerk. Met een blauwe lichtstraal in het midden van de behuizing heeft de BE06LU10 een opvallend en uniek design. Daarnaast is het apparaat geschikt voor BD-, HD DVD-, dvd- en cd-formaten. Dit maakt de brander tot de meest universele in de huidige markt.

De
Super Multi Blu-Ray-brander is per direct in Nederland verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen voor een adviesprijs van 349,- euro incl. btw.

Voornaamste
productspecificaties:

Branden

BD-R(SL/DL): 6X/4X

BD-RE(SL/DL): 2X

DVD+R/R DL: 16X/4X

DVD+RW/-RW: 8X/6X

CD-R/RW: 40X/24X

Lezen

BD-R/RO(SL): 6X

BD-R/ROM(DL): 4,8X

BD-RE(SL/DL): 2X

HD DVD-ROM(SL/DL): 3X

DVD-ROM(SL): 16X

CD-ROM:
40X

###

Over LG Electronics

LG Electronics is een van 's werelds grootste
producenten van consumentenelektronica en een technologische vernieuwer op het gebied van informatie, communicatie en elektronica. 80 dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 82.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is 's werelds grootste producent van plasmaschermen, CDMA-handsets, airconditioners, apparatuur voor optische opslag, dvd-spelers en home cinema-systemen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. De geconsolideerde omzet over 2007 bedroeg ruim 57,46 miljard dollar. Voor meer informatie: www.lge.nl
.

Beeldmateriaal is beschikbaar op:
www.lvtpr.com/imagegallery.