Ingezonden persbericht




Mirror42
benoemt Frank Fidder tot sales manager EMEA

Amsterdam,
15 april 2008 - Mirror42, het Nederlandse bedrijf dat software ontwikkelt voor CIO's en IT executives, heeft Frank Fidder (44) aangetrokken als sales manager EMEA. In deze functie wil hij de ambitieuze groeidoelstellingen van Mirror42 verwezenlijken. Frank Fidder richt zich hierbij op het uitbouwen van partnerships met IT consultancybureaus in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en de verkoop van IT management dashboards van Mirror42 aan (middel)grote IT-organisaties in de Benelux. Ook wil hij het salesteam versterken. Paul van Nistelrooy (42) is als
senior pre-sales consultant de eerste aanwinst voor het salesteam. Paul van Nistelrooy is
verantwoordelijk voor de verkoopondersteuning, presentaties, workshops en marketing van Mirror42.

Frank
Fidder is enthousiast over zijn overstap naar Mirror42, dat in maart door het Benelux Venture Forum is uitgeroepen tot een van de 50 veelbelovende bedrijven in de Benelux. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt unieke software die CIO's en IT executives in een oogopslag inzicht geeft in de status en de trends van de kritische prestatie-indicatoren van hun IT-organisatie. Fidder: "CIO's en IT executives creëren hiermee ruimte om zich op hun kerntaak te richten, zoals de effectiviteit van de business vergroten, kosten besparen en innoveren. Met onze IT management dashboard kunnen wij hun dagelijks leven verlichten."

Voordat
Frank Fidder en Paul van Nistelrooy
bij Mirror42 in dienst traden, werkten zij voor de Clarity-divisie van CA, voorheen Niku. Frank Fidder was bij CA regional manager Noord Europa, Paul van Nistelrooy senior pre-sales
consultant.

Over
Mirror42

Mirror42
is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt voor CIO's en IT executives. De flexibele IT management dashboards kunnen eenvoudig en snel aan een scala van applicaties worden gekoppeld. Het in Amsterdam gevestigde Mirror42 heeft meer dan 50 klanten in 15 landen.

Mirror42
is oprichter van de snelgroeiende community
www.kpilibrary.com waar mensen hun kennis
en ervaring met kritische prestatie-indicatoren delen. De community heeft op dit moment 20.000 geregistreerde gebruikers. Dit aantal neemt per week met 1.000 gebruikers toe.

Voor
meer informatie:
www.mirror42.com

Noot
voor de redactie

Voor
meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met

Danielle Tamis van
Hollander van der Mey/MS&L op telefoonnummer 070 354 9000 of een e-mailbericht sturen naar
mirror42@hvdm.nl.

Rechtenvrij
beeldmateriaal in hoge resolutie, waaronder een foto van Frank Fidder en Paul van Nistelrooy, kunt u downloaden van:

www.hvdm.nl/pers/mirror42/150408.htm