Ingezonden persbericht


WD My Passport Essential nu verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog

Compacte en uiterst stijlvolle 320
GB externe harddisks in tien nieuwe kleuren

style='font-size:11.0pt;line-height:200%;font-family:"Arial Narrow";font-weight: Amsterdam, 15 april 2008


- Western Digital Corp.®
(NYSE:
WDC) brengt de My Passport® Essential® Portable Drives uit in tien nieuwe funky kleuren. Van fel oranje en zonnig geel tot regendruppelblauw en levendig roze: de nieuwe serie externe harddisks biedt voor ieder wat wils. De My Passport Essential Drives blinken uit in hun compacte formaat en enorme capaciteit. Met maximaal 320 GB aan dataopslag bieden ze ruimte voor duizenden digitale foto's, films en muziekbestanden.

My
Passport Essential Drives zijn uiterst eenvoudig te gebruiken en dankzij hun geringe omvang en gewicht overal mee naartoe te nemen. Bovendien is het niet nodig ze op het stroomnet aan te sluiten, ze krijgen hun stroom namelijk via de USB-kabel. De harddisks zijn voorzien van synchronisatie- en encryptiesoftware voor het eenvoudig en veilig opslaan van bestanden. Met de WD Sync®-software kunnen gebruikers persoonlijke bestanden met één druk op de knop synchroniseren van hun pc of laptop naar de My Passport-harddisk. Ze kunnen de harde schijf meenemen of thuis gebruiken voor back-ups.

De My
Passport Essential ergens vergeten of wordt deze gestolen? Geen nood, want de gegevens zijn beschermd met 128-bits encryptie. Revolutionair aan de harde schijf is, dat deze is voorzien van Google®-software. Gebruikers kunnen razendsnel bestanden zoeken met de Google Desktop Search®-tool, foto's beheren met Picasa® en makkelijk op internet zoeken met de Google Toolbar®.

De My
Passport Essential Portable Drives zijn verkrijgbaar in tien nieuwe kleuren: fel oranje, zonnig geel, regendruppelblauw, sneeuwwit, dieppaars, kersenrood, ultragroen, knalrood, intens blauw en levendig roze.

Prijs en beschikbaarheid

De My Passport Essential USB Drives zijn

in deze kleuren verkrijgbaar bij speciaalzaken en online bij WD via

www.shopwd.com

.

Ze worden geleverd met een capaciteit van 160 GB, 250 GB en 320 GB. De consumentenadviesprijs varieert van 89 euro tot 159 euro (incl. btw).

#####

Over Western
Digital

Western Digital, een van de marktleiders en
eerste spelers in de storagemarkt, biedt producten en diensten voor mensen en organisaties die digitale informatie verzamelen, beheren en toepassen. Western Digital produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hard drives met een hoge beschikbaarheid, die data snel beschikbaar maken en goed beschermd houden. Western Digital is opgericht in 1970. De storageproducten worden geleverd aan systeemproducenten en geselecteerde resellers onder de merknaam Western Digital.

Ingezonden persbericht