Ingezonden persbericht



Opstart LinQ Eemland begint met komische noot.

AMERSFOORT - LinQ Eemland is een nieuw onderneming die zich richt op lichamelijk beperkte mensen tussen de 18 en 45 jaar. LinQ is in het leven geroepen om gezellige uitjes te verzorgen voor haar doelgroep. En het begint meteen goed, met een avond Sanne Walles de Vries.

Na het ontstaan van LinQ Utrecht heeft nu ook LinQ Eemland het daglicht. Als aftrap wordt er een komisch uitje verzorgd voor de lichamelijke beperkte mensen in regio Eemland. Op 15 mei zal een gezelschap onder begeleiding van enkele vrijwilligers de rit naar Rhenen ondernemen voor een avondvullende show van cabaretier Sanne Walles de Vries. Lichamelijk beperkte mensen tussen de 18 en 45 jaar kunnen zich aanmelden bij LinQ om mee op stap te gaan. Deze krijgen telkens een bericht waarneer er een nieuwe activiteit plaatsvindt. Voor deze activiteit is er nog plek voor 5 gasten, en wie het eerst komt, die het eerst maalt. Mensen kunnen zich opgeven via linqeelamland@hotmail.com of linqeemland.hyves.nl. LinQ Eemland is een onderdeel van stichting de Zonnebloem. Sanne Walles de Vries maakt deel uit van het programma Comedy aan de Rijn, ter eren van het 750 jarig bestaan van Rhenen.



Voor de redactie:

Datum: dinsdag 15 april

Vervolg: Er is een mogelijkheid tot een volgend artikel met daarin meer informatie over LinQ als onderdeel van stichting de Zonnebloem. Tevens zullen er meerdere activiteiten worden georganiseerd. U wordt van deze activiteiten tijdig op de hoogte gebracht. Contact: Anita van der Bilt
Aak 9, 3751 ZG Spakenburg
Tel: 033 2980646
E-mail: anitaendehond@live.nl
Onderneming: LinQ Eemland
linqeemland@hotmail.com
linqeemland.hyves.nl


---- --