Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 15 april

* Den Bosch: Poging zware mishandeling

* Eindhoven: Dood Gijs Klok

* Nieuwkoop: Woningoverval

* Schalkhaar: Overval slijterij

* Almere: Overval McDonald's

* Helmond: Dood Theo van Berlo

* Resultaten uitzending 8 april en eventueel opgeloste zaken

Den Bosch: Poging zware mishandeling
In discotheek De Drie Gezusters in Den Bosch spuit een jongen in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart een nog onbekend goedje uit een spuitbus. Tien mensen belanden daardoor in het ziekenhuis.

Eindhoven: Dood Gijs Klok
Zondag 6 januari komt de 26-jarige Gijs Klok onder verdachte omstandigheden met zijn auto in het water van het Beatrixkanaal in Eindhoven terecht. Op 1 april behandelde Opsporing Verzocht deze zaak, nu worden de laatste ontwikkelingen in het onderzoek besproken.

Nieuwkoop: Woningoverval
Een 19-jarige jongen uit Nieuwkoop wordt op dinsdag 29 januari door drie mannen in zijn woning overvallen. De daders zijn uit op de inhoud van de kluis en nemen en passant ook een horloge van de overleden vader van de jongen mee.

Almere: Overval McDonald's
In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 februari, rond 0.45 uur, overvallen twee gewapende mannen de McDonald's aan de Oorweg in Almere.

Helmond: Dood Theo van Berlo
Dinsdag 8 januari wordt in het water van de Brabantse Zuid-Willemsvaart in Helmond het lichaam van de 54-jarige Theo van Berlo gevonden.

Schalkhaar: Overval slijterij
Vrijdagavond 8 februari wordt slijterij 'Bottelier Swartjes' in Schalkhaar overvallen. De dader staat op bewakingsbeelden.