KPN NV

Persbericht

Datum: 15 april 2008

KPN-commissaris Dudley Eustace treedt af

Dudley Eustace (71) is vandaag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders teruggetreden als lid van de Raad van Commissarissen van KPN. De heer Eustace werd op 27 april 2000 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen en heeft sindsdien twee termijnen van vier jaar vervuld. Sinds 10 september 2001 was hij vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen en als financieel deskundige tevens voorzitter van het Audit Committee.

De Raad van Commissarissen van KPN heeft de intentie om een opvolger voor de heer Eustace voor te dragen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2009. Tot die tijd zal de Raad van Commissarissen van KPN uit zes personen bestaan. Als voorzitter van de Audit Committee is de heer Streppel, lid van de Raad van Commissarissen, benoemd.

De heer Eustace was CFO en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur Philips. Op dit moment is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Aegon en VNU, lid van de Raad van Advies van Rothschild en vice-voorzitter van de University of Surrey.

Ton Risseeuw, voorzitter van de Raad van Commissarissen van KPN: "De heer Eustace heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van KPN in zijn huidige vorm, inclusief ons succes in België en Duitsland. Zijn scherpe blik en kritische vragen, zijn internationale ervaring en zijn expertise zijn zeer waardevol geweest voor KPN."