Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Renswoude, 31 maart 2008

Onder het motto 'Doen waar je altijd al goed in was' lanceert Kruidvat arbeidsmarktcampagne

Kruidvat Banenavond biedt sollicitanten blik achter de schermen

Iedereen met interesse in een veelzijdige, afwisselende baan als leidinggevende van een Kruidvat-winkel kan op dinsdag 15 april terecht op de Banenavond van Kruidvat. Nederlands grootste Health- & Beautyketen is namelijk op zoek naar (assistent) filiaalmanagers en organiseert op verschillende locaties in Nederland informatieve bijeenkomsten over werken bij Kruidvat. Een rondleiding over de winkelvloer biedt een goede indruk van hoe leidinggeven aan een Kruidvat-winkel in de praktijk gestalte krijgt. De banenavond is onderdeel van de nieuwe arbeidsmarktcampagne van Kruidvat.

De Kruidvat Banenavond is speciaal bedoeld voor de functies filiaalmanager en assistent filiaalmanager. "We zijn op zoek naar mensen bij wie het leidinggeven in het bloed zit. Enthousiaste mensen die het altijd al leuk vonden om het voortouw te nemen, dingen te organiseren, mensen te helpen en advies te geven, daagt Kruidvat uit werk te maken van dit talent!", zegt Christel Maessen, branding & recruitment specialist van Kruidvat.

Campagne
Kruidvat is de allereerste drogisterijketen die door middel van een serieuze wervingscampagne nieuw personeel wil binnenhalen. Onder het motto 'Doen waar je altijd al goed in was - maak werk van je talent', zijn posters, folders en flyers ontwikkeld. Ook is de website www.werkenbijkruidvat.nl geïntroduceerd. Op deze site staat een overzicht van alle functies en kunnen belangstellenden direct solliciteren.

Blik achter de schermen
De Kruidvat Banenavond staat twee keer per jaar op het programma. Potentiële kandidaten worden uitgebreid geïnformeerd over hoe het is om bij Kruidvat te werken. Tijdens een rondleiding over de winkelvloer krijgen zij een goed beeld van hoe het is om leiding te geven aan een Kruidvat-winkel. Daarnaast ontvangen zij informatie over opleiding- en loopbaanmogelijkheden. De Kruidvat Banenavond wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waar volop gelegenheid is voor een persoonlijke kennismaking.

Locaties
Op dinsdag 15 april wordt tussen 19 en 21 uur een banenavond gehouden in de volgende steden: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Heemstede, Heerlen, Roermond, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle. Aanmelden is mogelijk via www.werkenbijkruidvat.nl. Geïnteresseerden in de banenavond kunnen hier hun cv achterlaten en kunnen dan uitgenodigd worden voor de banenavond. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 april a.s.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 933 winkels en meer dan 12.000 medewerkers marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Elke week bezoeken ruim twee miljoen klanten de winkels van Kruidvat. Kruidvat is onderdeel van de A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Kruidvat behoren in Nederland ook Trekpleister en Prijsmepper tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Noot aan de redactie