Ingezonden persbericht

TomTom GOOOOOOOOOOOOOAL!!!

~ Het voetbalvirus slaat toe met de speciale TomTom GO 720(T) 'voetbal promo'~

Amsterdam, 14 april 2008 - Om alvast in de sfeer van het Europese Kampioenschap voetbal te komen - deze zomer in Oostenrijk en Zwitserland - introduceert TomTom de speciale TomTom GO 720 (T) 'voetbal promo'. Hiermee kunnen voetbalfans helemaal opgaan in het kampioenschap zonder zich zorgen te hoeven maken over de snelste route naar het voetbalstadion of de vraag of ze op tijd in de kroeg arriveren voor de aftrap.

De speciale TomTom GO 720 (T) 'voetbal promo' bevat een TomTom GO720 navigatiesysteem, of TomTom GO 720 T, met bijgeleverder RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo en een gratis T-shirt in de kleuren van het land dat je aanmoedigd. Dit T-shirt kan besteld worden via de speciale TomTom-voetbalwebsite: www.tomtom-promo.com. Om de navigatie-ervaring verder te personaliseren kunnen gebruikers ook het gratis 'Champion Pack' downloaden, inclusief het TeleAtlas 'European Cup' Nuttige Plaatsen set met alle locaties van de voetbalstadions in Oostenrijk en Zwitserland, en de locaties van grote outdoorschermen in 50 Europese steden*. Daarnaast is er leuke content beschikbaar als download om bestuurders alvast in de juiste stemming te brengen voordat het kampioenschap van start gaat. Elke reis wordt deze zomer leuker met sound-a-like stemmen van voetballers, autosymbolen in de kleuren van de verschillende teams, voetbalfoto's als opstartscherm en volksliederen als ringtone.

De TomTom GO 720 (T) 'voetbal promo' is tot eind juni beschikbaar in winkels in heel Nederland en heeft een adviesverkoopprijs van ¤¬399 (TomTom GO 720 T) en ¤299 (TommTom GO 720).

De speciale 'Champion pack' en Nuttige Plaatsen set zijn beschikbaar vanaf eind april en kunnen makkelijk gedownload worden via TomTom HOME - TomTom's gratis desktopssoftware.

TomTom GO 720 (T)
De TomTom GO 720 (T) is één van TomTom's best verkochte draagbare navigatieproducten. Het systeem bevat TomTom's geprezen navigatiesoftware en komt met naadloze, gedetailleerde kaarten van West-Europa op het interne geheugen. Tevens biedt de TomTom GO 720 (T) een breed aantal extra functies zoals TomTom Map Share(TM) - om snel en gemakkelijk verbeteringen in kkaarten aan te brengen en deze met anderen te delen. Daarnaast biedt het apparaat spraakherkenning, een uitgebreid veiligheidsmenu en handsfree carkit van hoge kwaliteit. Door regelmatig TomTom HOME te gebruiken wordt het apparaat ten alle tijden up to date gehouden en kunnen gebruikers makkelijk nieuwe software versies downloaden en de laatste kaarten aanschaffen.

- EINDE -

* Locaties van grote outdoorschermen zijn beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.