Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

De regenteske en halsstarrige uitlatingen van Burgemeester Vreeman in de Volkskrant waarin hij zegt dat het Adje-theater nog niet van de baan is en zal worden meegenomen bij de coalitieonderhandelingen heeft de Lijst Smolders, enkel en alleen in het belang van onze stad Tilburg, doen besluiten om serieus mee te gaan doen aan de coalitieonderhandelingen.
Je zou denken dat dit overwegend links gekleurde College van Burgemeester en Wethouders nu onderhand wel weer met beide benen op de grond beland zouden zijn, maar waarschijnlijk is het ontslag van alle wethouders een politiek spelletje om vervolgens met een minimale linkse aanpassing gewoon door te gaan met het onverantwoordelijk en amateuristisch besturen van onze mooie stad Tilburg. De afgelopen twee jaar is dit College een ramp geweest voor Tilburg en het ziet er naar uit dat men op dezelfde voet verder wil gaan.
De Lijst Smolders weet als geen ander dat de echte belangrijke veranderingen in hoofdlijnen pas gerealiseerd kunnen worden met veel meer zetels dan de 5 zetels die de Lijst Smolders nu heeft en dat kan jammer genoeg pas na de verkiezingen in maart 2010.
De Lijst Smolders kan nu niet anders dan haar verantwoordelijkheid nemen en de stad beschermen tegen de onverantwoordelijke geldsmijterij, het wanbeleid en koste wat kost dit een halt toe te roepen.
Voeg daaraan toe de onnozele legendarische uitspraken van de PvdA over het 7,5 miljoen kostende Adje-theater; "Het leuke van Adje is dat hij zorgen heeft om Tilburg en Tilburg graag op de kaart wil gaan zetten" "Adje" is een kans die zomaar voorbij kwam en heel snel met beide handen moest worden aangegrepen en "Adje" een ideaal uithangbord voor Tilburg is".
Na alle wanprestaties van dit overwegend linkse College moet het onderhand toch wel duidelijk zijn dat onze stad beschermd moet worden tegen deze incompetente bestuurders.
Tegelijkertijd beseft de LST dat met dit soort mensen moeilijk te onderhandelen is, laat staan dat er mee samen te werken valt!!
Het is echter nu wel de plicht van de LST te redden wat er te redden valt.
Dit kan en mag zo niet doorgaan en 2 jaar wachten vindt de LST dus niet verantwoord!!
Blijkbaar wil dit onnozele College gewoon op dezelfde linkse voet verder gaan wat ook blijkt uit de woorden van de regenteske Burgemeester Vreeman.
De LST zal die coalitieonderhandelingen wel ingaan met onder andere het keihard breekpunt dat het voorgestelde 7,5 miljoen kostende Adje-theater niet door mag gaan.
Daarna zullen er nog vele harde noten gekraakt moeten worden, maar dan hebben we voor de stad alvast 7,5 miljoen euro verdiend en kunnen we die gaan besteden aan echte belangrijke zaken en problemen in Tilburg!!
De LST hoopt dat de kiezers nu echt in gaan zien dat een PvdA met 11 zetels funest is voor Tilburg. Dat maakt het nu ook bijna onmogelijk om te gaan onderhandelen. Enkel en alleen in het belang van onze stad zullen wij nu reeds al onze verantwoordelijkheid gaan nemen en niet zoals gepland in 2010. Het is nu echt vrouw en kinderen eerst en in 2010 zal de noodzakelijke bestuurlijke verandering toch moeten komen, als tenminste de kiezers in het stemhokje goed nadenken alvorens ze weer op de gevestigde partijen gaan stemmen.

Klik hieronder voor het artikel in de Volkskrant en dan vooral de laatste zin.
http://www.volkskrant.nl/temp_notypes/article526972.ece/Vaart_der_volkeren_ging_Tilburg_te_rap

---- --