MediaPlaza


Effectief zoeken op het Internet Datum: woensdag 16 april 2008 Tijd: 09:00 - 13:00 uur Plaats: Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht Prijs: 350 Euro excl. BTW Maximaal aantal deelnemers: 25

De Security Academy en Stichting Media Plaza bundelen de krachten om informatiebeveiliging ook bij 'normale' computergebruikers onder de aandacht te brengen. De cursussen staan in het teken van het veilig computer- en internetgebruik in de thuissituatie en werkomgeving.

Inhoud

Het internet groeit met de dag en dus wordt het steeds lastiger om relevante informatie te vinden. Veel mensen kennen Google, maar kennen niet de juiste methodes om het maximale uit deze search engine te halen. Naast Google zijn er nog meer openbare bronnen die kunnen worden gebruikt voor het ontsluiten van informatie. Deze bronnen zijn vaak helemaal niet bekend. De workshop Effectief zoeken op het Internet geeft cursisten hands-on knowledge over zoekmachines. Welke bronnen zijn er? Hoe werken ze? Hoe kun je ze gebruiken bij het opzoeken van informatie?

Na een algemeen verhaal over zoekmachines en zoekstrategieën, gaat u aan de hand van een relevante case aan de slag met de geleerde zoekmethodes. Leerdoelen

Na het bijwonen van deze workshop: - Kent u diverse zoekmachines en hun functie. - Kent u de verschillende methodes om de juiste informatie te vinden. - Kunt u een zoekopdracht voorbereiden en uitvoeren.

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor mensen die in hun functie veel met het zoeken van informatie bezig zijn, zoals: - HRM managers, adviseurs, medewerkers en recruiters. - Journalisten en redacteuren. - Administratief medewerkers werkzaam binnen de financiële en zakelijke dienstverlening.

Vragen?

Wilt u meer informatie ontvangen? U kunt contact opnemen met Martijn Planken via e-mail martijn.planken@mediaplaza.nl of via telefoon 030 291 41 18. Profiteer nu van een aantrekkelijke korting als u zich inschrijft voor meerdere workshops!

Op woensdag 16 april in de middag vindt een tweede workshop over Effectief zoeken op Internet plaats, namelijk de workshop voor gevorderden. Op donderdag 24 april vindt een derde workshop plaats rondom dit thema, namelijk Wet Bescherming Persoonsgegevens in de praktijk.

Als u zich voor drie workshops inschrijft, ontvangt u een korting van EUR 151. U betaalt dan totaal EUR 899 excl. BTW in plaats van EUR 1.050 excl. BTW. Indien u van deze korting gebruik wilt maken, dient u zich voor alle workshops in te schrijven en de code: combi in te vullen in het veld Coupon-code op de online inschrijfformulieren.

Als u zich inschrijft voor twee workshops, ontvangt u een korting van EUR 50. U betaalt dan totaal EUR 650 excl. BTW in plaats van EUR 700 excl. BTW. Indien u van deze korting gebruik wilt maken, dient u zich voor beide workshops in te schrijven en de code: duo in te vullen in het veld Coupon-code op de online inschrijfformulieren.