Gemeente Drechterland

28-3-2008
woensdag 16 april

Ga mee met de wijkwandeling in ât Voorstik in Hoogkarspel

Het college blijft graag op de hoogte van wat er speelt in de gemeente. Daarom is dit jaar de wijkwandeling in het leven geroepen. Een paar keer per jaar zal wethouder Te Grotenhuis één of meer wijken bezoeken om te kijken hoe het staat met de openbare ruimte.

buitenwijk Is de wijk netjes, wordt het groen bijgehouden, is er overlast van bijvoorbeeld zwerfvuil, hoe is het gesteld met het straatmeubilair en het wegdek etc. Vervolgens zal de gemeente besluiten waar op korte termijn wat aan gedaan wordt.

De eerste wandeling van 2008 is gepland in ât Voorstik in Hoogkarspel. Hiertoe behoren de straten tussen de Kerspelweg, Streekweg en Sluisweg.

Zoân wandeling heeft natuurlijk alleen zin als er bewoners meegaan die vertellen wat ze goed vinden aan de wijk en wat voor verbetering vatbaar is. Vandaar dat we hier een oproep doen aan de bewoners van ât Voorstik om mee te gaan op 16 april aanstaande. We starten om 19:00 bij de Sporthal de Sluis aan de Sluisweg.

We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan door onderstaande reactieformulier in te vullen en te versturen of door telefonisch (0228) 352308, afdeling Openbare Werken. U kunt dan ook alvast doorgeven over welk onderwerp u het wilt hebben en/of waar u vindt dat de wandeling in elk geval langs moet. Het is namelijk handig als we daar van tevoren rekening mee kunnen houden.
---