Senternovem


Nationaal Congres Mobiliteitsmanagement: kansen verzilveren

Aanvangsdatum

17-04-2008

De tijd is rijp om aan de slag te gaan met mobiliteitsmanagement. Op het vierde Nationaal Congres Mobiliteitsmanagement (NCM) spreken diverse partijen het belang uit dat zij daar bij hebben. Een van de sprekers is Lodewijk de Waal, voorzitter van de Taskforce Mobiliteitsmanagement. Tijdens het congres gaan we dieper in op vragen als: Wat zijn de mogelijkheden in de praktijk? Op welke manieren kunnen we resultaat boeken? Het NCM wordt georganiseerd samen met het slotcongres van OPTIMUM², een Europees project op het gebied van mobiliteitsmanagement.

Dit congres is tweedaags en vindt op 16 en 17 april plaats op dezelfde locatie. Het doel van OPTIMUM² is het ontwikkelen van een succesvolle en innovatieve aanpak voor de bereikbaarheid en duurzame ontwikkeling van drukbezochte locaties in stedelijke gebieden. In OPTIMUM² participeren vijf Engelse en vijf Nederlandse projecten. De voertaal is Engels. Als u beide congressen bezoekt, is deelname aan het NCM gratis.

Doelgroep

Het Nationaal Congres Mobiliteitsmanagement is onmisbaar voor organisaties die hun mobiliteit slimmer willen organiseren. Naast professionals die vakmatig met mobiliteitsmanagement bezig zijn, is het congres van belang voor werkgevers, ziekenhuizen, gemeenten, regio's en provincies, ministeries, Rijkswaterstaat, vervoerders, organisatoren van evenementen, intermediairs en projectontwikkelaars.

Locatie

Zaandam, Taets Art Gallery

Toegangsprijs

295 euro (vrijgesteld van BTW). Wanneer u op beide dagen aanwezig bent, is deelname aan het NCM gratis. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dient u zich aan te melden via de website van OPTIMUM² Conference.

Externe links

Het Mobiliteitsmanagement Congres
OPTIMUM² Conference
Taets Art Gallery