Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Beurs Support 16-19 april

In de Jaarbeurs in Utrecht vindt van woensdag 16 april tot en met zaterdag 19 april weer de grote beurs Support plaats. U vindt er van alles op het gebied van hulpmiddelen en dienstverlening. Natuurlijk staat ook de VSN er weer met een stand in het paviljoen van de CG-raad..

VSN-stand Vergeet u niet om u tevoren aan te melden, zodat u gratis de beurs binnen kunt. Op de website van Support, vindt u heel veel aanvullende informatie over de Beurs.

Er staan natuurlijk heel veel standhouders, die allemaal met bijzondere acties uw aandacht proberen te trekken. Het is onmogelijk al die standhouders hier te vermelden. We beperken ons tot vier redactionele tips:

De Technische Sectie van de VSN is natuurlijk weer aanwezig in de VSN stand. U kunt daar kennis maken met een enorm aantal slimme en vaak ook nog eens goedkope hulpmiddelen. Het is altijd leuk om rond te neuzen in het grote aanbod van de Technische Sectie.

In de stand van Wellco kunt u kennis maken met een nieuwe kinderrolstoel, de Skwirrel 2. Deze Skwirrel kan naar eigen smaak worden vormgegeven. Kijk ook op de erg leuke Swirrel-website (zet wel het geluid van uw computer wat zachter)

Focal brengt heel mooie armondersteuningen op de markt. Het grote voordeel van dit hulpmiddel is dat de arm- en handfunctie zo goed mogelijk behouden blijft. Kijkt u eens in de stand van Focal op Support of deze armondersteuningen iets voor u zijn.

Tenslotte ook leuke tip voor mensen die wilen gaan lessen. Reserveer een proefrit in een aangepaste lesauto van B&S Autoaanpassing. Er kan worden gereden vanuit de eigen rolstoel, met of zonder het Space Drive besturingssysteem. Er zijn enkele deskundigen van het CBR aanwezig om na de proefrit de resultaten te bespreken. U kunt zich aanmelden voor een proefrit op info@onbeperktinbeweging.nl of tijdens de beurs bij de stand van B&S, C064 in Hal 7.


01 april 2008

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400