Project Gemeente Westland

Inloopavonden in Naaldwijk
Publicatiedatum: 07-04-2008

Inloopavonden over rotonde Kruisbroekweg/Secr. Verhoeffweg en parallelweg Naaldwijkseweg

Binnenkort organiseert de gemeente Westland twee inloopavonden. De eerste avond staat in het teken van de reconstructie van de Kruisbroekweg en de aanleg van een rotonde op de kruising Kruisbroekweg-Zuidweg-Secretaris Verhoeffweg in Naaldwijk. De andere inloopavond gaat over de herinrichting van de parallelweg langs de Naaldwijkseweg in s-Gravenzande.

Rotonde Kruisbroekweg-Zuidweg-Secretaris Verhoeffweg De inloopavond over deze reconstructie en de aanleg van een rotonde vindt plaats op woensdag 16 april 2008. Tussen 17.00 en 19.30 uur wordt in het Carlton Hotel, Tiendweg 20 in Naaldwijk informatie gegeven over het plan, de gevolgen van de uitvoeringswerkzaamheden en de planning.

Parallelweg langs de Naaldwijkseweg
Op donderdag 17 april 2008 is er tussen 19.00 en 20.30 uur een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de parallelweg langs de Naaldwijkseweg in s-Gravenzande. Deze avond vindt plaats in het gemeentekantoor in s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Om 19.30 uur zal er een korte centrale presentatie zijn. Voor en na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen.