Gemeente IJsselstein


Speeddate en wijkschouw hondenbeleid

Datum: dinsdag 8 april 2008
Wethouder Hans Lappee gaat op 16 april in gesprek met bewoners van Zenderpark.

In maart is in de wijk Zenderpark aan alle hondenbezitters een hondenuitlaatkaart gestuurd. Hierop staat waar honden los mogen lopen en op welke plekken geen opruimplicht geldt. Wethouder Hans Lappee gaat op 16 april, tijdens een speeddate en een wijkschouw, in gesprek met bewoners over hun ervaringen met het nieuwe hondenbeleid. Proef hondenuitlaatkaart
De proef met de hondenuitlaatkaart in Zenderpark is opgesteld in samenwerking met de bewonersgroep en duurt tot en met 17 juni. Tijdens de speeddate wil de wethouder in korte tijd zoveel mogelijk ervaringen, suggesties en tips van bewoners horen. Deze reacties worden meegenomen bij de evaluatie van de proef.

Wijkschouw neemt u mee door de wijk: meld u aan Aansluitend is er een wijkschouw: een wandeling door een deel van de wijk om verder te praten over het hondenbeleid in Zenderpark. Hondenbezitters en niet-hondenbezitters worden uitgenodigd om mee te doen. Zij kunnen zich tot en met 14 april aanmelden op info@ijsselstein.nl onder vermelding van `Speeddate Zenderpark'.