De Haagse Hogeschool

Woensdag 16 april Open Dag op De Haagse Hogeschool

Een vervolgstudie kiezen is vaak moeilijk. Daar moet je de tijd voor nemen. En omdat de volgende Open Dag van De Haagse plaats vindt op 13 juni, vlak voor de EK wedstrijd Nederland-Frankrijk, wordt voetballiefhebbers aangeraden woensdag 16 april alvast naar de Open Dag te komen. Studenten en docenten doen er van 18.00 â 21.00 uur alles aan aankomende studenten aan het denken te zetten over hun toekomst.

Hoofdvestiging

Studenten en medewerkers staan klaar om van alles te vertellen over het studeren aan de opleidingen van De Haagse Hogeschool. Er zijn presentaties, maar ook kunnen aankomende studenten persoonlijke gesprekken voeren en de sfeer proeven van de hogeschool.

Iets met techniek? Iets met mensen? Of iets met techniek én mensen? Op het Studieplein helpen studenten kiezen uit het brede aanbod aan opleidingen. Ook wordt er deze Open Dag speciale aandacht besteed aan onze deeltijdopleidingen, met een speciale stand op het studieplein en lezingen.

Rijswijk

Studenten vertellen alles over hun opleiding, het studeren in het hbo en de projecten waaraan ze werken. Prijswinnende duurzame projecten zoals de waterstofauto die een eerste prijs behaalde in de Shell Ecomarathon en de Solarboat die de Frisian Solar Challenge heeft gewonnen. De opleidingen van De Haagse Hogeschool in Rijswijk behoren al jaren tot de top van de technische opleidingen in Nederland. Ook dit jaar staat de hogeschool op een koppositie in de Keuzegids 2008.

Zoetermeer

Tijdens de Open Dag van de Academie voor ICT & Media Zoetermeer van De Haagse Hogeschool maken aankomende studenten kennis met de opleidingen Informatica, Bedrijfskundige Informatica en de nieuwe opleiding Information Security Management. Ze krijgen een indruk van de kleinschaligheid, praktijkgerichtheid en pioniersgeest van deze hbo-opleidingen in Zoetermeer. Studenten en docenten zetten je aan het denken over je toekomst.

Eigen oordeel vellen

De Keuzegids Hoger Onderwijs 2008 geeft aanstaande studenten een beeld van verschillende opleidingen en hogescholen. De Haagse Hogeschool staat in deze consumentengids op een koppositie in de categorie grote hogescholen. Graag nodigt De Haagse Hogeschool iedereen uit die een hbo-opleiding overweegt, om hierover een eigen oordeel te vellen op de Open Dag.

De Open Dag vindt plaats op het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook de Academie voor Sportstudies aan de Laan van Poot 363 en onze vestigingen in Rijswijk en Zoetermeer hebben Open Dag op woensdag 16 april 2008 van 18.00 tot 21.00 uur. Het volledige programma van de Open Dag en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool kun je vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

Nieuwe opleidingen per september 2008

In september 2008 starten er vier nieuwe bacheloropleiding op De Haagse Hogeschool: * Climate and Environment * Huidtherapie * Information Security Management * International Communication Management