Cupido richt haar pijlen op de liefdesmakelaar

15/04/2008 15:36

Up2Date

Den Haag, 15 april 2008

Liefde; het overkomt je vaak en treft je meestal op een totaal onverwachts moment. Maar wat nu als je single bent en Cupido zijn pijlen nog steeds niet met succes op jou afgevuurd heeft? Dan is het hoog tijd om 'De Liefdesmakelaar' in de arm te nemen.

In dit nieuwe RTL 8-programma gaan Desiree en Patricia, de oprichters van Up2date het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, vanaf woensdag 16 april op zoek naar de perfecte liefdesmatch voor de zoekende single. ' De Liefdesmakelaar' is een moderne dienstverlening voor de zelfbewuste single van deze tijd." Een professional huur je vaak in voor de belangrijkste zaken in het leven zoals bij het kopen van een huis of het vinden van een passende baan, dat mag natuurlijk óók bij het vinden van je ultieme liefdespartner." Hoe langer hoe meer singles roepen de hulp in van een professioneel bureau als Up2date, waarbij betrouwbaarheid en slagingskans de belangrijkste motivator is.

In 'De Liefdesmakelaar' zijn alle stappen van het matchproces te volgen, met als doel het vinden van de ideale kandidaat. Zo beginnen matchmakers Desiree en Patricia met een overval bij de betreffende single thuis. Ze bekijken het huis om een beeld van deze persoon te krijgen, vullen samen een uitgebreid karakterprofiel in en noteren de wensen van de vrijgezel gericht op de toekomstige liefdespartner. Eenmaal terug op kantoor gaat de zoektocht echt van start wat kan resulteren in een tweetal scenario's; zo kan het zijn dat de ervaren dames gelijk uitkomen op één match, maar het kan ook zijn dat er meerdere personen geschikt lijken. In het laatste geval maakt de single op het daadwerkelijke date-moment kennis met het fenomeen 'speed-daten' om snel te kunnen bepalen wie het meest aanspreekt.

De single en de kandidaten worden gedurende het koppelingsproces gecoacht door Desiree en Patricia. Niet alleen zullen de kandidaten gesteund worden door 'de beste date tips', maar zullen ook gedurende de date geobserveerd worden door Desiree en Patricia. De feedback die hierop volgt helpt de single bij de volgende afspraak beter te slagen.

Een paar dagen na de date wordt uiteraard bij de single gecheckt hoe 'het moment van de waarheid' is verlopen. Was het éénmalig of behoort een vervolgafspraakje zeker tot de mogelijkheden en ontwikkelt er wellicht iets moois met toekomstperspectief?

Elke aflevering vertelt een stel over hun ervaring bij het relatiebemiddelingsbureau en hoe het hen is vergaan.

Uitzending: RTL 8, wekelijks vanaf woensdag 16 april, tussen 21.30 en 22.00 uur. Herhaling: RTL 5, wekelijks vanaf zondag 20 april, tussen 16.00 en 16.30 uur.

Website: www.deliefdesmakelaar.nl





http://www.deliefdesmakelaar.nl