AutoRai

Citromobile 2008: âCitroën, Oud & Nieuwâ

(4/16/2008)
In het weekend van 3 en 4 mei zal menig Citroën- en autoliefhebber te vinden zijn in Utrecht. Dan zal namelijk voor de 14^e keer CitroMobile plaatsvinden. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt in en rondom de Veemarkthallen gehouden, met dit maal het toepasselijke thema; âCitroën, Oud & Nieuwâ.

Op de 8.000 m' grote beursvloer staan vele stands uit binnen- en buitenland. De naar verwachting meer dan 10.000 bezoekers kunnen op CitroMobile van alles vinden, van specifieke onderdelen tot zeldzame miniaturen; zolang het maar met de âDouble Chevronâ te maken heeft. Het hele gezin kan mee, want er is ook aan de allerkleinsten gedacht; er zijn verschillende kinderactiviteiten, âlevende muziekâ en een Parijs terras om even bij te komen.

Vanzelfsprekend zullen er, volgens thema, nieuwe en klassieke Citroënmodellen ten toon worden gesteld, zo is er de originele Citroën 2CV uit de James Bondfilm âFor your eyes onlyâ en voor de eerste keer in Nederland: de Citroën Nemo Concetto! De Nemo Concetto is samen met Walt Disney ontwikkeld en is geïnspireerd op het visje uit de Disneyfilm âFinding Nemoâ. Om het geheel compleet te maken, zal het huidige modellengamma ook te bewonderen zijn, met de nieuwe Citroën C5 sedan én Tourer en de luxueuze Citroën C6.

Op CitroMobile is dus genoeg te zien en te doen voor het hele gezin van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ⬠8,- voor volwassen en ⬠4,- voor kinderen, parkeren rondom de Veemarkthallen is gratis.