Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden

In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden. Wekelijks vindt u hiervan een overzicht.

Aleida Kramersingel
De Aleida Kramersingel (werkvak Kasteel-Aleida Kramerstraat) is tot en met 16 mei 2008 afgesloten voor alle verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven. Gedurende deze periode is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid de parkeerplaats aan de Weeshuisstraat.

Melkkade
Aan de Melkkade (werkvak Oosterstraat tot en met kruising Bentheimerstraat) wordt het riool vervangen en werkzaamheden uitgevoerd aan kabels en leidingen. Vervolgens wordt het gebied opnieuw ingericht. In verband hiermee is het werkvak afgesloten tot eind juni 2008. De omleiding wordt met borden aangegeven. Voor nadere informatie kunt u bellen met H. Kompagnie, Uitvoerder NTP Infra B.V., telefoon: 06-22487950.

Oosterstraat
In het werkvak Melkkade tot en met de kruising Oostersingel wordt het riool vervangen en werkzaamheden uitgevoerd aan kabels en leidingen. De afsluiting hier duurt tot maandag 21 april 2008. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met H. Kompagnie Uitvoerder NTP Infra B.V. telefoon: 06-22487950.

Spoorsingel
Aan de Spoorsingel (werkvak Bentheimerstraat tot kruising Kerkstraat) wordt het riool vervangen en werkzaamheden uitgevoerd aan kabels en leidingen. Vervolgens wordt het gebied opnieuw ingericht. In verband hiermee is het werkvak afgesloten vanaf 21 april 2008. De parkeerplaats van Super de Boer zal vanaf de kruising met de Kerkstraat bereikbaar blijven. Na het afronden van de werkzaamheden zal de Spoorsingel tussen het Koedijkje en de Bentheimerbrug definitief afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

Meer informatie over de werkzaamheden in het kader van het Masterplan Centrum Coevorden is te lezen op www.coevordenbeweegt.nl. Daar kunt u de werkzaamheden ook live volgen via diverse webcams.