Royal Friesland Foods


16 april 2008

Friesland Foods Dutch lady Vietnam opent tweede fabriek in Ha Nam

De bouw van de fabriek in Ha Nam werd binnen 1 jaar voltooid. Op een totale oppervlakte van 58.000m2 staan nu ondermeer een fabriek voor consumentenmelk en een fabriek voor poedermelk. De totale capaciteit bedraagt momenteel 200 miljoen kg aan zuivelproducten. De nieuwe fabriek creëert werkgelegenheid voor meer dan 200 inwoners van de provincie Ha Nam en omgeving. Medewerkers van de fabriek in Ha Nam kunnen rekenen op een prettige en professionele werksfeer. Ook zullen ze een opleiding volgen.

Tijdens de openingsceremonie van de nieuwe fabriek zei de heer Jan Bles, Managing Director van Friesland Foods Dutch Lady Vietnam: "We zijn nu 12 jaar in Vietnam actief. De opening van deze tweede fabriek is een goed voorbeeld van onze inspanningen om de harten van onze klanten hier te veroveren. Een opmerkelijke prestatie en een bevestiging van de vruchtbare samenwerking tussen Friesland Foods Dutch Lady Vietnam en Protrade Company - Binh Duong en andere partners zoals distributeurs, leveranciers, agentschappen, medewerkers en locale overheden, met name die van Binh Duong en Ha Nam. De Dutch Lady Ha Nam fabriek zal het noordelijk deel van de markt voorzien van een aanzienlijke hoeveelheid zuivelproducten. Ook dit is weer een duidelijk bewijs van onze commitment aan het verbeteren van de levensstandaard in Vietnam."

Friesland Foods Dutch Lady Vietnam wordt bij zijn "Improving life" commitment en het leveren van producten van hoge kwaliteit altijd uitstekend ondersteund door Royal Friesland Foods. Zo biedt Royal Friesland Foods onder andere hoogwaardige technologie, deskundigheid op het gebied van voeding en opleidingen voor de ontwikkeling van medewerkers. Mede dankzij deze steun heeft Friesland Foods Dutch Lady Vietnam kunnen werken aan de opbouw van merken als Dutch Lady, Friso, Fristi, YoMost en Completa. Voor de Vietnamese consument stuk voor stuk vertrouwde en bekende merken.

De opening van de fabriek in Ha Nam is een bevestiging van het vertrouwen dat de Vietnamese consument stelt in producten van Friesland Foods Dutch Lady. Royal Friesland Foods levert hiermee weer een opmerkelijke prestatie in het bevredigen van de consumptiebehoeften van de Vietnamese consument.

Gerelateerde berichten


* Friesland Foods bouwt tweede zuivelfabriek in Vietnam 12 oktober 2006