Gemeente Deventer

tot en met 18 april 2008

week 16 - 14 april tot en met 18 april 2008

ONTWERP TIJDELIJKE VRIJSTELLING EX ARTIKEL 17 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om, met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, een tijdelijke vrijstelling te verlenen voor maximaal 5 jaar voor:
* Het plaatsen van een tijdelijk kunstwerk in de vorm van een schuilhut in het kader van het pilot-project `Kunst bij Rustpunten', gelegen op het perceel Wildenbergsweg 6 te Diepenveen.

Het ontwerpbesluit tot verlening van deze vrijstelling met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 17 april tot en met 28 mei 2008 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70. Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke Ordening, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens kan mondeling worden ingesproken bij de afdeling Ruimtelijke Ordening, Matthijs Knol, telefoonnummer 0570 - 693037

ONTWERP TIJDELIJKE VRIJSTELLING EX ARTIKEL 17 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om, met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, een tijdelijke vrijstelling te verlenen voor maximaal 24 maanden voor:


* Het plaatsen van een tijdelijk noodgebouw ten behoeve van een inlooppunt voor bewoners over de aanleg van een glasvezelnetwerk gelegen op het perceel hoek Leonard Springerlaan / Colmschaterstraatweg

Het ontwerpbesluit tot verlening van deze vrijstelling met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 17 april tot en met 28 mei 2008 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70. Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke Ordening, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens kan mondeling worden ingesproken bij de afdeling Ruimtelijke Ordening, Matthijs Knol, telefoonnummer 0570 - 693037.

ONTWERP TIJDELIJKE VRIJSTELLING/BOUWVERGUNNING EX ARTIKEL 17 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, een tijdelijke vrijstelling van het geldende bestemmingsplan "Uitwerkingsplan Essenerveld zuid-west-1990" respectievelijk een tijdelijke bouwvergunning te verlenen aan heer T.H.J. van 't Verlaat, namens Woonbedrijf Ieder 1, voor het oprichten van een tijdelijk logiesverblijf op een perceel gelegen aan de Bronsinklaan 82 t/m 116, kadastraal bekend gemeente Deventer, sectie M, nr. 2874 (gedeeltelijk). Dit voor de periode van maximaal 5 jaar.

De realisering van dit bouwplan is noodzakelijk ter voorziening in een adequate opvang, begeleiding en verzorging van een 2-tal (dove) patiënten van de Stichting "De Noordenbrug"..

Het ontwerpbesluit tot verlening van een tijdelijke vrijstelling en tijdelijke bouwvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 17 april tot en met 28 mei 2008 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70.

Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van het team Ontwerp en Beheer,Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij G. Lebbink van het team Ontwerp en Beheer, telefoon 0570
- 693277.

START VRIJSTELLINGSPROCEDURE EX ARTIKEL 19 LID 2 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan met toepassing van artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan voor:
* Het plaatsen van twee prefab units ten behoeve van kantoor- en kleedruimte gelegen op het perceel Sworminksweg (gemeentewerf).

Het ontwerpbesluit tot verlening van deze vrijstelling met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 17 april tot en met 28 mei 2008 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70. Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens kan mondeling worden ingesproken bij het team Ontwerp en Beheer, Matthijs Knol, telefoonnummer 0570 - 693037.

START VRIJSTELLINGSPROCEDURE EX ARTIKEL 19 LID 1 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (na ontvangst van de verklaring van geen bezwaar van Gedeputeerde Staten van Overijssel) vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan voor:

De capaciteitsuitbreiding van de Siemelinksweg. De capaciteitsuitbreiding omvat het verdubbelen van het aantal rijstroken van twee naar vier. Een verkeersregelinstallatie in combinatie met een ventweg zorgen voor de ontsluiting van de zijwegen Grote Ratelaar en De Braam. Aan de oostzijde van de ventweg komt een in tweerichtingen berijdbaar fietspad.

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van deze vrijstelling met de daarbij behorende stukken liggen van 17 april tot en met 28 mei 2008 ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en bij de Openbare Bibliotheek Colmschate, Flora 259. Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mw. F.K. de Jong-van Popta van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 693914.

VRIJSTELLINGSPROCEDURE EX ARTIKEL 19 LID 1 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (na ontvangst van de verklaring van geen bezwaar van Gedeputeerde Staten van Overijssel) vrijstelling van het bestemmingsplan respectievelijk een bouwvergunning te verlenen voor:


* De legalisering en uitbreiding van een kapschuur aan de Golfweg 2 ten behoeve van de Sallandse Golfclub "De Hoek".

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van de vrijstelling en bouwvergunning met de daarbij behorende stukken liggen van 17 april tot en met 28 mei 2008 ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70. Tijdens deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij G. Lebbink van het team Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 693277.

Publicatiedatum: 16-4-2008

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging woensdag 16 april 2008