NCOI en FNV Formaat sluiten samenwerking.

16/04/2008 15:39

FNV Formaat

Erkend opleidingsprogramma voor de ondernemingsraad

NCOI Opleidingsgroep en FNV Formaat bieden samen een erkend opleidingsprogramma voor leden van een ondernemingsraad. FNV Formaat als grootste trainingsorganisatie op het gebied van medezeggenschap en NCOI als grootste erkende bedrijfsopleider van Nederland bieden hiermee een uniek nieuw concept binnen de OR-trainingenmarkt. Het opleidingsprogramma heeft een brede bedrijfskundige oriëntatie en bestaat uit 3 delen. Het eerste deel is een jaarprogramma dat aansluit op MBO-niveau. Het tweede deel is een bedrijfskundige leergang van een jaar op HBO-niveau. Het derde deel is een volwaardig NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Bedrijfskundig Management, met een specialisatie gericht op medezeggenschap. Daarmee is er voor ieder niveau een geschikt programma. De opleidingen sluiten volledig op elkaar aan als doorlopende leerlijn.

Hans Hautvast, algemeen directeur FNV Formaat: 'We zien dat loopbaanontwikkeling steeds belangrijker wordt. Dat geldt ook voor leden van een ondernemingsraad. De samenwerking met NCOI geeft mogelijkheden om het OR-lidmaatschap te combineren met een erkend doorlopend opleidingsprogramma. Zo behaal je als OR-lid een erkend diploma en bouw je aan je carrière'.

NCOI directeur Robert van Zanten: 'FNV Formaat en NCOI vullen elkaar goed aan. De specifieke trainingsexpertise van FNV Formaat op het gebied van medezeggenschap met de erkende bedrijfskundige opleidingen van NCOI Opleidingsgroep zijn een sterke combinatie. Samen bieden we een belangrijke meerwaarde voor leden van een ondernemingsraad om zich gericht te scholen, zich verder te ontwikkelen en bovendien een volwaardig HBO-Bachelordiploma te behalen.'

Meer informatie vindt u binnenkort op www.ncoi.nl en www.fnvformaat.nl





http://www.fnvformaat.nl