Gemeente 's-Hertogenbosch

16-04-2008
Genomineerden bekend van nieuwe naam Sociaal Cultureel Centrum Rosmalen

foto voorgevel SCC In februari 2008 zijn de inwoners van 's-Hertogenbosch opgeroepen om namen in te zenden voor het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum (SCC) Rosmalen dat momenteel in aanbouw is. Er zijn 250 namen ingestuurd. Een speciaal ingestelde jury maakte een keuze uit deze inzendingen. Op maandag 19 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Jury en genomineerden
De jury bestaat uit vertegenwoordigers van onder meer de Muzerije, gemeente 's-Hertogenbosch, Bibliotheek, Muziekvereniging Sint-Cecilia en Stichting Sociaal Cultureel Centrum Rosmalen. Deze jury is erin geslaagd tot een selectie van namen te komen en heeft unaniem vier prijswinnaars kunnen nomineren. Er is één naam door twee personen genoemd, vandaar dat een prijs wordt gesplitst. De genomineerde prijswinnaars zijn: H. Heuvelmans, Th. van Putten, W.M. van der Rijt en R. Roelofs. Alle genomineerden wonen in Rosmalen en 's-Hertogenbosch. De geselecteerde naam voor het centrum kan omschreven worden als eenvoudig, logisch, goed klinkend en vooral gemakkelijk te onthouden.

Prijsuitreiking
De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 19 mei 2008 om 15.00 uur op de locatie van het SCC Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen. Wethouder J. Eugster-van Bergeijk reikt de prijzen uit. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door De Muzerije, Bibliotheek en de Stichting SCC Rosmalen. Iedereen wordt uitgenodigd om bij de onthulling van de definitieve naam voor het Sociaal Cultureel Centrum aanstaande aanwezig te zijn.