Automobilisten onder invloed

Vorden/Winterswijk, 16-04-2008 o De politie heeft dinsdag 15 april en woensdag 16 april drie automobilisten gecontroleerd voor het rijden onder invloed van alcohol. Van één van de automobilisten is het rijbewijs ingenomen.

Een 59-jarige man uit Winterswijk werd dinsdagavond 15 april omstreeks 20.00 uur op de Gribbroekweg in zijn woonplaats gecontroleerd voor het rijden onder invloed van alcohol. De man werd aangehouden en blies op het politiebureau 0,9 promillage. De Winterswijker kreeg een proces-verbaal, omdat hij al eerder was bekeurd voor het rijden onder invloed.

In Vorden werd woensdag omstreeks 01.00 uur een 56-jarige man gecontroleerd op Horsterkamp voor het rijden onder invloed van alcohol. De man bleek ook onder invloed van alcohol. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0,9. De bestuurder kreeg een boete en een rijverbod.

Even later werd er op de Gazoorweg in Vorden een 38-jarige man uit de gemeente Bronckhorst aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist blies een promillage van 1,5. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.