Online Tuinieren introduceert leerzame tuinfilmpjes op internet


HUIZEN, 20080416 -- Altijd al willen weten hoe je een Hortensia snoeit, vaste planten moet scheuren of Buxus moet stekken? De website www.onlinetuinieren.nl die begin dit jaar online ging als informatieve tuinportal, geeft op dergelijke vragen antwoord. Aan deze informatie zijn nu filmpjes toegevoegd waarin dit soort tuinklussen duidelijk worden voorgedaan. Ze blijken meteen een schot in de roos te zijn. Het verschil tussen de filmpjes op Online Tuinieren en de verschillende tuinprogramma's op televisie is dat men gericht naar een onderwerp wat hem of haar aanspreekt kan kijken. Bovendien gaan de filmpjes op Online Tuinieren dieper in op de onderwerpen en zijn ze te bekijken wanneer de bezoeker dat uitkomt.

Verzoekjes:
Dat de filmpjes aanslaan blijkt wel uit de vele verzoekjes die Online Tuinieren dagelijks ontvangt. De verzoekjes variëren van het snoeien van een Druif tot het aanleggen van een vijver. De verzoekjes zijn overigens meer dan welkom daar Online Tuinieren streeft naar minimaal honderd tuinfilmpjes aan het einde van dit jaar.

Zelf meedoen:
Naast de tuinfilmpjes zijn er op Online Tuinieren honderden tuinartikelen te vinden, variërend van een complete tuinontwerpcursus tot en met een stap voor stap uitleg om tuinverlichting aan te sluiten. Deze artikelen worden door vakbekwame hoveniers geschreven en verduidelijkt met foto's en illustraties. De website is er één van de nieuwste generatie waar iedere bezoeker onder een artikel een reactie of een persoonlijke ervaring kan delen. Op deze manier kan iedereen zijn of haar eigen invulling aan de site geven.

Tuinfotowedstrijd:
Iedere maand is er een tuinfotowedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Aan het eind van het jaar kan iedereen meestemmen op de twaalf maandwinnaars. Degene met de meeste stemmen wint een schitterende GARLAND GAS 260 BLADBLAZER, aangeboden door tuin-tools.nl die tegen die tijd hard nodig zal zijn.

Surf naar www.onlinetuinieren.nl en laat je verassen.