Brouwerij Advies Nederland ( BAN ) flikt het


Kortingen verviervoudigd

HELMOND, 20080416 -- Waar heel horeca nederland om schreeuwt, is nu eindelijk gebeurd. Brouwerij Advies Nederland heeft voor verschillende klanten de kortingen op bier en overige dranken enorm verhoogd.Het beste resultaat was een verviervoudiging van een bierkorting van een caféhouder met een omzet van 500 HL. Door deze verbetering heeft deze ondernemer nu een verbetering van zijn nettoresultaat van ¤30.000,- per jaar. Een resultaat dat er mag zijn. Immers moet een horecaondernemer minstens ¤125.000,- bruto meer omzetten om zo'n verbetering te realiseren.

Eigenaar van Brouwerij Advies Nederland, Ben Maas: "De resultaten van de onderhandelingen met diverse brouwerijen zijn zeer goed te noemen. De meeste brouwerijen zijn bereid zeer marktconforme aanbiedingen neer te leggen. Wanneer ik deze uitonderhandel komen daar prachtige aanbiedingen uit om te kiezen."

Maas heeft veel ervaring met brouwerij-onderhandelingen. "Bij mij hoeven ze niet met onzinaanbiedingen te komen, dat weten ze. Daarom haal ik veel betere resultaten dan een horecaondernemer zelf." aldus Maas.

Aangezien Brouwerij Advies Nederland werkt met een No Cure-No Pay concept betaalt de horecaondernemer alleen een vergoeding over datgene dat BAN aan kortingen binnenhaalt. De horecaondernemer wordt er dus alleen maar beter van!





Ingezonden persbericht