Ingezonden persbericht


GN introduceert een nieuwe exclusieve headset: de Jabra JX20 Pura

De Jabra JX20 Pura is ontworpen door Jacob Jensen en biedt de perfecte combinatie van slimme kracht en zuivere elegantie

Breda, 16 april 2008 - GN, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, introduceert vandaag de Jabra JX20 Pura Titanium Bluetooth headset. Deze geraffineerde headset is ontworpen door Jacob Jensen, die wederom een tijdloos ontwerp gecreëerd heeft: de JX20 Pura biedt een perfect samenspel van natuurlijke vormen, hoogwaardige, authentieke materialen en diverse unieke, intuïtieve functionaliteiten.

Gebaseerd op de elegante en krachtige erfenis van de Jabra JX10 headset, heeft het wereldberoemde ontwerphuis van Jacob Jensen strakke lijnen gecombineerd met symmetrie, waardoor met behulp van een opvallend contrast van materialen deze sierlijke headset is gecreëerd. De JX20 Pura is gedeeltelijk uitgevoerd met een diepzwarte, hoogglans buitenkant en voorzien van geborsteld titanium. Het resultaat is de Jabra JX20 Pura Titanium: exclusieve luxe, lichtgewicht mobiliteit, uitzonderlijke klasse en optimaal comfort, gecombineerd met superieure geluidstechnologieën.

De intuïtieve technologie biedt een uniek, zuiver en optimaal gebruikersgemak. De kleine, lichtgewicht headset is ontworpen voor gebruikers met een luxe lifestyle en kan dankzij gemak, draagbaarheid en comfort vergeleken worden met een designerhorloge. Het oorstukje roteert gemakkelijk om het apparaat aan en uit te zetten, waardoor er aan het design geen concessies worden gedaan. Omdat één maat niet iedereen past, wordt de JX20 Pura standaard geleverd met 2 oorhaakjes en 2 eargels in verschillende maten. Hierdoor kan elke gebruiker zelf de keuze maken welke maat voor hem of haar het meest comfortabel is.

Over elk detail van de hoogwaardige headset is nagedacht om design, elegantie en stijl te verzekeren. Aan een discreet ledlampje kunnen gebruikers de status van de headset aflezen. Zacht licht en minimaal kleurgebruik zorgt voor "Pura" design. Ook de verpakking en de bijzonder strakke bureau-oplader zijn exclusief door Jacob Jensen ontworpen.

De Jabra JX20 Pura is bestemd voor mobiliteit en biedt tot zes uur gesprekstijd waardoor gebruikers niet aan hun bureau gebonden zijn, maar met één druk op de knop gemakkelijk op kantoor of op het vliegveld bereikbaar zijn. De JX20 Pura kan overal gemakkelijk opgeladen worden; in de auto of via de PC met een USB-kabel.

Voor superieure geluidskwaliteit is de headset voorzien van de innovatieve DSP (Digital Sound Processing)-technologie, die zorgt voor kristalhelder geluid. Het volume past zich automatisch aan zodat men zeker weet dat het niveau altijd constant en comfortabel is, het maakt geen verschil of degene aan de andere kant hard of zacht praat.

Dankzij de exclusieve verpakking, de state-of-the-art luxe accessoires en de bijzondere vormgeving, is de JX20 Pura in elk opzicht de meest geraffineerde en stijlvolle headset van dit moment.

Kenmerken en specificaties van de Jabra JX20 Pura:
* Tot 6 uur gesprekstijd, tot 200 uur stand-by tijd
* Uniek ontworpen, verwijderbare oorhaak

* Verbeterde eargels voor optimaal comfort
* MultiPoint(TM): tegelijkertijd te pairen met 2 Bluetooth apparaten
* Voorzien van Digital Signal Processing (DSP) voor superieure geluidskwaliteit
* Bluetooth versie 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate, oftewel snellere data-overdracht)
* Ontworpen door het wereldberoemde ontwerperhuis van Jacob Jensen
* Wordt geleverd met exclusieve bureau-oplader en stijlvolle lederen nekband
* Voorzien van 2 Jabra oordopjes en 2 Jabra oorhaakjes in verschillende maten voor optimaal comfort
* Lichtgewicht: weegt minder dan 13 gram

* Kenmerken: Automatisch pairen, gesprek beantwoorden/beëindigen, voice dial*, laatste nummer herhalen*, gesprek weigeren*, wisselgesprek/gesprek in de wachtstand*, microfoon uit, muziek afspelen*, stiltemodus (lampje gaat na 1 minuut uit)
* Afhankelijk van telefoontoestel

####

Over GN
GN is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met 1.900 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt, produceert en brengt GN een uitgebreid aanbod aan headsets mét en zonder draad op de markt. Voor zowel mobiele consumenten als professionals op kantoor en in Call Centers. GN activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN is onderdeel van GN Store Nord, dat sinds 1869 mensen helpt met communiceren. GN Store Nord is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange.