365 dagen per jaar Food Vakbeurs

Publicatiedatum: 16-04-2008

Vanaf 1 april 2008 zijn Food Vakbeurs.nl en Food Week samen dé ontmoetingsmomenten voor respectievelijk de foodservice en foodretail sector. Met iedere dag een digitale vakbeurs en tweejaarlijks een fysieke beurs in Utrecht, worden vraag en aanbod van beide markten overzichtelijk bij elkaar gebracht. Dankzij de samenwerking krijgen de ontmoetingsmomenten in de foodbranche een nieuwe dimensie, die volgens VNU Exhibitions volop kansen biedt. Food Vakbeurs.nl blijft als onafhankelijk medium de evenementen, beursaanbiedingen en introducties uit de gehele foodservice sector tonen.

Hét digitale platform voor de gehele horeca- en cateringmarkt
Op het platform Food Vakbeurs.nl presenteren ruim 70 leveranciers hun nieuwe producten en acties voor de foodservice sector in hun digitale stands. Maandelijks ontvangen ruim 16.000 foodprofessionals een digitale nieuwsbrief, waarin de digitale exposanten de laatste trends en ontwikkelingen presenteren. Johan Denekamp, Project Manager Online Vakbeurzen: "De online vakbeurs zal door deze combinatie hét digitale platform gaan worden de totale foodsector."

Food Vakbeurs.nl volgens digitale exposanten
De huidige exposanten van Food Vakbeurs.nl zijn erg te spreken over hun deelname aan de digitale vakbeurs. Voortaan kunnen deelnemers aan de Food Week ook extra voordelig deelnemen aan Food Vakbeurs.nl.

Plusfood Friki
"Food Vakbeurs.nl is een ideaal platform om maandelijks op eenvoudige en zeer toegankelijke wijze onze afnemers en overige geïnteresseerden van nuttige informatie te voorzien."
Erwin Kok - Productmanager

Bonduelle Food service
"Food Vakbeurs.nl is voor ons een ideale brede communicatiemogelijkheid om Food professionals maandelijks te kunnen informeren over onze culinaire groenten & groenteconcepten, nieuwe introducties en aantrekkelijke klantenacties."
Christel Verbeek van Leeuwen - Marketing Benelux

Nestlé Professional
"De Food Vakbeurs.nl is een ideale manier voor food professionals om op de hoogte te blijven van alle laatste gebeurtenissen van specifieke producten en producenten. Alle relevante acties / innovaties of nieuwe producten worden snel en professioneel op de digitale stand geplaatst, ideaal voor een A-merk fabrikant om je boodschap breed te communiceren."
Joost Rietveld - Productmanager

Food Week 2009
Van 28 tot en met 30 september 2009 staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Food. Tijdens de Food Week worden versspecialisten en supermarkten getrakteerd op de laatste trends, ontwikkelingen en smaken uit de markt.

Meer informatie: www.foodvakbeurs.nl of www.foodweek.nl

---


Noot voor de redactie,