Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 16 april 2008
Nominaties Uitzendbureau van het Jaar 2008 bekend

Voor de derde keer organiseert Flexmarkt in samenwerking met P&Oactueel en Q&A Research & Consultancy de verkiezing van `Uitzendbureau van het Jaar'. Een titel om trots op te zijn. Dé kans voor iedere uitzend- organisatie om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Dit jaar hebben uitzendkrachten en opdrachtgevers meer dan 16.000 stemmen uitgebracht op hun `Beste Uitzendbureau'.
"Door de grote inzet van de uitzendbureaus zijn er dit jaar ruim 3.000 stemmen meer uitgebracht dan vorig jaar. Hierdoor wordt het onderzoek een nog groter aanwinst voor de branche. Nu is het wachten op de resul- taten van het kwalitatieve vervolgonderzoek, waaruit de uiteindelijke winnaars bekend zullen worden", zegt Lennard Beskers (Q&A Research & Consultancy).
De nominatie is afgerond en de genomineerden voor de titel van Uitzendbureau van het Jaar 2008 en de titel van Flexmarkt Specialist 2008 (prijs voor het beste gespecialiseerde uitzendbureau) zijn bekend! Voor de titel van Uitzendbureau van het Jaar 2008 zijn genomineerd:
· Adecco · Careermaker · Creyf's Uitzendbureau
· Randstad · Start People · Tempo-Team
· Tènce! · Timing · Unique
· Vedior
Voor de titel van Flexmarkt Specialist 2008 zijn genomineerd:
· 65 Plus Uitzendbureau · ASA Student · EMC
· JMW Horeca uitzendbureau · Onze Zaak Horeca Uitzendburo · Star Job
· Studentalent · Studentenwerk Het vervolgonderzoek zorgt voor een diepgaandebeoordeling van de kwaliteit van de dienstverlening van de genomineerden uitzendorganisaties.
"Door het stijgende aantal respondenten neemt het belang van de verkiezing toe. Het onderzoek geeft echt een betrouwbaar beeld van welke uitzendbureaus in de ogen van opdrachtgevers en uitzendkrachten het beste zijn. De bureaus die eind mei worden uitgeroepen tot Uitzendbureau van het Jaar 2008 of Flexmarkt Specialist 2008, kunnen hier zeker trots op zijn", zegt Maaike Heijltjes (hoofdredacteur Flexmarkt). De bekendmaking vindt op feestelijke wijze plaats op dinsdag 27 mei in de Lindenhof te Delft. `Uitzendbureau van het jaar' is een initiatief van Flexmarkt in samenwerking met P&Oactueel, Q&A Research & Consultancy. Hoofdsponsor is CTB, sponsor is Jobtrack.nl.
Flexmarkt en P&Oactueel zijn merken van Reed Business. Als onderdeel van een van 's wereld grootste mediaconcerns Reed Elsevier geeft Reed Business daarnaast merken uit als Elsevier, FEM Business, Zibb en Totaljobs, en neemt daarmee marktleidende posities in in vrijwel alle business-to-business sectoren. Voor meer informatie: www.reedbusiness.nl
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht