AutoRai

Fivan Auto Maassluis weer volledig Alfa Romeo dealer

(4/17/2008)
Fivan Auto Maassluis is vanaf 23 april weer terug als volledig Alfa Romeo-dealer voor Maassluis en omstreken. Dit heuglijke feit wordt vrijdag 25 en zaterdag 26 april gevierd met een feestelijk openingsweekeinde. âWe stonden open voor nieuwe kansenâ, aldus verkoopleider Pieter Dekkers. âDe vooruitzichten voor het merk Alfa Romeo zijn bijzonder positief en dat geeft ons alle vertrouwen voor de toekomst."

âAls het om autoâs gaat, hebben al onze twaalf medewerkers een Italiaans hartâ, verklaart Dekkers. âWe zijn daarom ontzettend trots dat we weer volledig dealer van Alfa Romeo zijn. Ook onze klanten leven met Alfa Romeo mee en reageren enthousiast op dit geweldige nieuws. We laten het servicedealerschap achter ons en zijn nu weer volledig dealerbedrijf van ons schitterende merk. Daar blijkt het vertrouwen van de importeur uit, net zoals wij vertrouwen op de kracht van het merk en zijn toekomst.â Dekkers doelt hiermee onder meer op de geheel nieuwe Alfa Romeo MiTo, die in het najaar op de Nederlandse markt komt.

Feestelijk weekeinde
Fivan Auto Maassluis verwacht tijdens de feestelijke opening op 25 en 26 april vele liefhebbers van Italiaanse autoâs in het bedrijf te mogen begroeten. De nieuwste Alfa Romeoâs zijn er dan allemaal te bewonderen. Fivan Auto Maassluis stoelt op veertig jaar ervaring met Italiaanse autoâs. Reeds vier decennia is het autobedrijf Fiat-dealer. Sinds een kleine tien jaar heeft het ook Alfa Romeo in het huis. Deze zeer ruime ervaring mag als uitstekende basis voor een gezonde toekomst gelden.